ImDontai (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dontai Ethridge aka ImDontai este un YouTuber american cunoscut pentru reacția la videoclipuri rap, videoclipuri despre jocuri, interviuri, vloguri și multe altele. Are un canal Twitch reîncărcat numit ImStillDontai și un canal de jocuri numit ImDontai Gaming. El este, de asemenea, cunoscut sub numele de Bucky și și-a numit fanii Bucketeers. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera și multe altele despre ImDontai!

ImDontai Înălțime și Greutate

Cât de înaltă este ImDontai? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 67 kg sau 137 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9,5 SUA.

ImDontai Age

Cati ani are ImDontai? Ziua lui de naștere cade pe 2 septembrie 1992. În prezent, are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Virginia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția ImDontai

Cine este soția lui ImDontai? A legat nodul cu soția sa Danielle în august 2020. Cuplul trăiește fericit unul cu celălalt. Mai mult, istoricul datărilor sale anterioare nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

ImDontaiWiki / Bio
Nume realDontai Ethridge
PoreclăImDontai
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1992
Locul naşteriiVirginia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (137 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-28-37 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaDanielle
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Cariera ImDontai

ImDontai și-a lansat canalul YouTube în aprilie 2015. El atrage privirile publicului, a încărcat primul său videoclip YouTube, recenzând „Cincizeci de nuanțe de gri”. De atunci a încărcat o gamă largă de videoclipuri distractive. El încarcă conținut legat de jocuri, seriile „Fuck You”, recenzii de filme, fripturi, videoclipuri aleatorii, interviuri, vloguri și, nu în ultimul rând, reacții, în special la videoclipurile rap.

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

ImDontai Net Worth

Care este valoarea netă a ImDontai? Dontai a folosit o parte din rap-ul lui X în introducerea sa până când a fost revendicat de UMG. Este prezentat pe YouTube Rap Cypher Vol 2. Crypt. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Familia ImDontai

Numele tatălui și al mamei ImDontai nu sunt cunoscute. Are și frați. Are trei surori. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte ImDontai

  1. ImDontai are milioane de abonați sub canalul său YouTube.
  2. De asemenea, are un canal secundar, ImDontai Gaming, care are peste 230.000 de abonați.
  3. În 2015, și-a creat canalul YouTube.
  4. Primul său videoclip este o recenzie a Fifty Shades of Grey.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found