Sarah Snook (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Sarah Snook este o actriță australiană. Ea a renumit la faimă pentru munca ei extraordinară în serialul de comedie-dramă Succession, pentru care a primit o nominalizare la Premiul Emmy Primetime pentru actriță în rol secundar remarcabil într-un serial de dramă în 2020. Pe lângă aceasta, și-a început rolul principal în rolul lui Siobhan " Shiv ”Roy în HBO satiric, și în 2018.

Mai mult, actrița uimitoare australiană este cunoscută pentru rolurile sale principale în mai multe filme, inclusiv Sisters of War (2010), Not Suitable for Children (2012), These Final Hours (2013), Predestination (2014), The Dressmaker (2015), și Steve Jobs (2015). Pentru interpretarea sa în Predestination, a câștigat Premiul AACTA pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, cariera, familia, iubitul, cariera și multe alte fapte despre ea.

Sarah Snook Înălțime și greutate

Cât de înaltă este actrița Sarah Snook? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 56 kg sau 123 lbs. Ea este o ciudată de fitness și o gimnastă. Statisticile ei de cifre sunt de 34-25-38 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea 33 B. Are ochi aluni / albaștri și are părul blond platinat care i se potrivește fenomenal.

Sarah Snook Bio, Age & Family

Câți ani are Sarah Snook? Ziua ei de naștere cade pe 28 iulie 1987. În prezent, are 33 de ani. S-a născut în Adelaide, Australia. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Și-a petrecut copilăria într-o casă de pe Shepherds Hill Road, Eden Hills. În ceea ce privește calificările sale educaționale, ea a urmat St John’s Grammar School și Scotch College. Mai târziu, a absolvit Institutul Național de Artă Dramatică în 2008 din Sydney.

Sarah SnookWiki / Bio
Nume realSarah Snook
PoreclăSarah
Faimos caActriţă
Vârstă33 de ani
Zi de nastere28 iulie 1987
Locul naşteriiAdelaide, Australia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 4 in (1,65 m)
Greutate56 kg (123 lbs)
Statisticile figurii34-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorHazel / Blue
Culoarea păruluiBlondă de platină
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 13 milioane USD (USD)

Sarah Snook Boyfriend

Cine este iubitul lui Sarah Snook? În prezent, este singură și nu a dat nicio idee despre viața ei personală și romantică. Este foarte concentrată asupra carierei sale. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Sarah Snook Career & Net Worth

Cronologia carierei Sarah Snook: Este cu adevărat cunoscută pentru performanțele ei de succes. După absolvirea Institutului Național de Artă Dramatică în 2008, și-a început cariera pe scenă interpretând în producții ale lui Macbeth și King Lear. În 2014, a câștigat mai multe premii pentru cea mai bună actriță pentru rolul ei de Jane în Predestination. A jucat în filmele Not Adecvate pentru copii (2012), These Final Hours (2013), Predestination (2014) și Jessabelle (2014). În prezent, Snook joacă un rol principal în seria HBO Succession, în rolul lui Siobhan „Shiv” Roy.

Citește și: Nicole Gale Anderson (actriță) Bio, Wiki, soț, vârstă, înălțime, greutate, carieră, familie, fapte

Cât costă valoarea netă a lui Sarah Snook? La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 13 milioane de dolari (USD). Actoria este sursa ei principală de venit.

Fapte despre Sarah Snook

  1. Îi place cardio-ul și yoga.
  2. Îi place să urmărească serialele Netflix în timp ce se găsește liberă.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale, mai ales de mama ei.
  4. Îi place să-și petreacă timpul cu prietenii.
  5. Bread Jam este unul dintre micul dejun preferat.

Sarah Snook Concluzie

Sarah Snook este o actriță australiană, care este, de asemenea, extrem de populară pe platformele de socializare, având milioane de adepți acolo. Albul este culoarea ei preferată. Hobby-urile sale includ și dansul și cântatul. Încă din copilărie, a fost foarte pasionată de actorie. De asemenea, îi place să cânte la chitară în timpul liber. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Holland Roden (actriță) Bio, Wiki, Iubit, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found