Orion Acaba (Actor vocal) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Orion Acaba este un actor vocal american american. El a susținut calitatea de star pentru că a apărut în Kellerman Hates Fruit and Critical Role. A exprimat vocea lui Deadpool în seria TV Super Power Beat Down. De asemenea, a jucat Quaalude Methaqualone în „Trolls Critical for Extra Life”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Orion Acaba Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Orion Acaba? Actorul Voice over Orion Acaba se află la o înălțime de 5 ft 10 în înălțime sau 1,78 m sau 178 cm. Greutatea corpului său este de aproximativ 71 kg sau 156 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9,5 SUA.

Orion Acaba Age

Câți ani are Orion Acaba? Ziua lui de naștere cade pe 14 octombrie 1980. Are 40 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Orion Acaba Wikipedia

Orion AcabaWiki / Bio
Nume realOrion Acaba
PoreclăOrion
Faimos caActor vocal
Vârstă40 de ani
Zi de nastere14 octombrie 1980
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 71 Kg (156 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 41-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 30 K USD (USD)

Soția Orion Acaba

Cine este soția lui Orion Acaba? El nu este încă căsătorit și este singur în aceste momente. El este foarte concentrat pe cariera sa în aceste momente. Mai mult, el nu a sugerat nimic despre istoria sa anterioară de întâlniri.

Valoarea netă a Orion Acaba

Care este valoarea netă a lui Orion Acaba? Unul dintre primele sale roluri vocale a fost rolul lui Crazy Dave în jocul video Plants vs. Zombies din 2009. El a adunat peste 30.000 de adepți pe Twitter. Valoarea sa netă este estimată la peste 30 K USD (USD).

Citește și: Daveed Diggs (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Familia Orion Acaba

Numele tatălui și al mamei lui Orion Acaba nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Nicole Anastasio. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Orion Acaba

  1. Orion Acaba este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. A jucat fotbal la liceul Shasta.
  3. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  5. Roșul este culoarea lui preferată.
  6. Este un iubitor de animale de companie avid și are, de asemenea, doi câini de companie.

Citește și: Aidan Gallagher (actor TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found