Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Harvey Petito este un model de adolescent australian, actor și TikToker. El este noua aplicație populară pentru adolescenți și superstaruri din întreaga lume, acum un student din Melbourne în anul 11 ​​a devenit cea mai recentă senzație a aplicației după ce a fost văzut de Justin Bieber. A fost prezentat în campanii pentru Seed Heritage, Witchery, Pavement Brands, Peter Alexander, Cotton On, Target și Kmart. De asemenea, a apărut pentru un mic rol în lungmetrajele australiene Lucy’s Bedtime și Emo the Musical și a câștigat un rol în emisiunea House Husbands în 2017. Mai mult, are un fan imens care îi urmărește contul Instagram. La fel ca în octombrie 2020, are 570 de adepți K + pe contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Harvey Petito și multe altele despre el.

Harvey Petito Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Harvey Petito? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Harvey Petito Age

Câți ani are Harvey Petito? Ziua lui de naștere cade pe 25 octombrie 2003. În prezent, are 16 ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Melbourne, Australia. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte.

Harvey PetitoWiki / Bio
Nume realHarvey Petito
PoreclăHarvey
Faimos caModel, Instagram Star,

Social Media Star

Vârstă16 ani
Zi de nastere25 octombrie 2003
Locul naşteriiMelbourne, Australia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 39-30-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Harvey Petito Prietena

Cine este iubita lui Harvey Petito? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Valoarea netă a lui Harvey Petito

Care este valoarea netă a lui Harvey Petito? Cariera sa de socializare și modelare este principala sa sursă de venit. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Harvey Petito Carieră

În 2020, a fost nominalizat la titlul de Creator de conținut preferat de Nickelodeon’s Kids ’Choice Awards. La vârsta de nouă ani, a câștigat reprezentare la Bayside Modeling Agency. În afară de aceasta, el a pozat anterior și pentru alte agenții timp de doi ani. De asemenea, a lucrat cu oameni de renume precum William Franklyn-Miller, Meika Woollard și Paris Bishop.

Fapte despre Harvey Petito

  1. Mama lui are accent australian, iar tatăl său este italian.
  2. Are și frați.
  3. Are o soră mai mică pe nume Lily-Rose și un frate mai mare pe nume Julian.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Este un adolescent foarte rebel.
  6. Sfatul lui Harvey Petito pentru păr bun: Un șampon bun este foarte esențial - ceva care se potrivește tipului tău de păr. Un alt lucru grozav pe care îl aveți în cutia de instrumente pentru păr este uleiul, deoarece majoritatea oamenilor au vârfurile uscate. De asemenea, un mare agent de protecție împotriva căldurii dacă vă coafați.
  7. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  8. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  9. Are mii de adepți sub contul său de Instagram.
  10. Contul său de Instagram este plin de imaginile și videoclipurile sale adorabile.

Citește și: Mallory Edens (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Drake, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found