Ashley Ortega (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Ashley Ortega este o celebritate americană pe internet și o personalitate YouTube. Ea s-a prezentat lumii ca Ashley în canalul ei Ashley Ortega. Videoclipul ei a fost distribuit la câteva forumuri online populare, iar sinele ei hiperactiv a fost extrem de apreciat de membrii forumului. Ashley și-a continuat personajul online, în ciuda diferitelor comentarii negative și de ură. După primul ei canal YouTube, a creat încă două canale pentru a-și continua popularitatea online. Numărul de vizionări ale videoclipurilor sale este o dovadă a popularității sale. Dar, văzând ambele părți ale faimei, Ashley s-a retras în mare măsură din social media. Canalele ei de pe YouTube prezintă videoclipuri vechi și nu a postat nimic nou în ultimii ani. De asemenea, este activă pe Instagram, una dintre cele mai favorizate platforme de socializare de astăzi. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Ashley Ortega Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ashley Ortega? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Ashley Ortega Age

Câți ani are Ashley Ortega? Ziua ei de naștere cade pe 9 februarie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Brooke. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Alexa Jade (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Ashley Ortega Wikipedia

Ashley OrtegaWiki / Bio
Nume realAshley Ortega
PoreclăAshley
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere9 februarie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Iubitul lui Ashley Ortega

Cine este iubitul lui Ashley Ortega? Vedeta și superba vedetă Instagram, Ashley Ortega, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Valoarea netă a lui Ashley Ortega

Care este valoarea netă a lui Ashley Ortega? În timp ce făcea videoclipurile, îmbrăcase un aspect de machiaj Goth întunecat, cu ochi largi cu margele de kohl. Personalitatea ei efervescentă nu o lăsa să stea nemișcată în fața camerei și se mișca constant în timp ce discuta liber către cameră. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Citește și: Quenlin Blackwell (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Cariera Ashley Ortega

Videoclipurile lui Ashley Ortega au câștigat opinii diferite de la diverse facțiuni de internet și s-au făcut mai multe încercări de a-și reduce canalul de către haters. Ashley a devenit conștientă de popularitatea pe care o atrăgeau videoclipurile ei, a răspuns ștergându-le anticipând atacul negativ. Dar acest lucru nu a făcut prea multă diferență pentru utilizatorii de internet, deoarece copii ale videoclipurilor ei au fost deja salvate de utilizatori și au continuat să le difuzeze.

Fapte despre Ashley Ortega

  1. Ashley Ortega a depășit peste 1,1 milioane de abonați la canalul ei de YouTube.
  2. A crescut în California de Sud și a început să încarce în mod regulat videoclipuri pe YouTube în iulie 2014.
  3. Este bine cunoscută pe Instagram-ul ei ashleysortega, cu peste 380.000 de adepți
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.

Citește și: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found