Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Maximilian Dood este un producător video american, editor de film și ilustrator. Este bine cunoscut pentru canalul său Maximilian Dood. De asemenea, produce conținut pentru twitch.tv și celălalt canal al său de pe YouTube, Yo! Are mai mult de 850.000 de adepți sub canalul său Twitch. Și-a început cariera pe YouTube în 2007, postând videoclipuri despre jocuri casual și de turneu din Street Fighter III: 3rd Strike și Street Fighter 4. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Age, Height, Weight, Girlfriend, Net Worth, ale lui Maximilian Dood, Carieră și multe alte fapte despre el!

Maximilian Dood Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Maximilian Dood? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 72 Kg sau 158 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Maximilian Dood Age

Câți ani are Maximilian Dood? Ziua lui de naștere cade pe 23 septembrie 1983. În prezent, are 37 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Wiki Maximilian Dood

Maximilian DoodWiki / Bio
Nume realMaximilian Miles

Christiansen

PoreclăMaximilian Dood
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă37 de ani
Zi de nastere23 septembrie 1983
Locul naşteriiLos Angeles, CA,

Statele Unite

Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 72 Kg (158 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Maximilian Dood

Cine este iubita lui Maximilian Dood? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Date

Maximilian Dood Net Worth

Care este valoarea netă a lui Maximilian Dood? Canalul lui Max a fost, de asemenea, declarat ca fiind un favorit al echipei Super Best Friends Play. Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Familia Maximilian Dood

Numele tatălui și al mamei lui Maximilian Dood nu sunt cunoscute. Numele său real este Maximilian Christiansen. Are și frați. Are o soră pe nume Tess. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Cariera Maximilian Dood

Maximilian Dood și-a lansat cariera pe YouTube în 2007, postând videoclipuri de joc casual și de turneu din Street Fighter III: 3rd Strike și Street Fighter 4, împreună cu gameplay-ul și comentariile Call of Duty 4: Modern Warfare, Modern Warfare 2 și Black Ops, cu videoclipurile sale remarcabile câștigă peste 1 milion de vizionări.

Fapte despre Maximilian Dood

  1. În 2011, Max a încărcat Marvel vs. Capcom 3: „The Online Warrior” Episodul 1 Pt-1 al lui Maximilian.
  2. Pe 12 aprilie 2011, Max a început filmul Asistă-mă! serial, încărcând primul videoclip „Asistă-mă! Dr, Doom Tutorial pt. 1 ’pe YouTube.
  3. Pe 15 iulie 2016, Max a început o serie nouă, concentrându-se în jurul informațiilor și tutoriale generale despre jocuri de luptă.
  4. Max este, de asemenea, gazdă pentru Killer Instinct World Cup 2016 - 2017.
  5. A colaborat cu un campion UFC Demetrious Johnson în timpul meciului său online din Street Fighter V.

Citește și: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found