Jen Hatmaker (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Date

Cine este Jen Hatmaker? Este un cunoscut autor american, vorbitor, blogger, prezentator de televiziune și star de realitate. Este remarcabilă pentru găzduirea seriei HGTV Your Big Family Renovation împreună cu soțul și cei cinci copii. Are o carte bestseller din New York Times: „For the Love”. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, familia, valoarea netă, cariera lui Jen Hatmaker și multe altele despre ea.

Jen Hatmaker Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jen Hatmaker? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi verzi frumoși și are părul blond.

Jen Hatmaker Bio, vârstă și familie

Câți ani are Jen Hatmaker? Ziua ei de naștere cade pe 15 august 1974. În prezent, are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Kansas. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, în 1996, a absolvit Universitatea Baptistă din Oklahoma.

Jen HatmakerWiki / Bio
Nume realJen Hatmaker
PoreclăJen
Faimos caautor, vorbitor, blogger și

prezentator de televiziune

Vârstă46 de ani
Zi de nastere15 august 1974
Locul naşteriiKansas
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
Etnie / rasaAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiCaleb, Sydney, Gavin, Ben și Remy
Soț / soțBrandon Hatmaker
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Jen Hatmaker Soț și copii

Cine este soțul lui Jen Hatmaker? Este căsătorită cu Brandon Hatmaker. Cuplul și-a anunțat separarea în septembrie 2020. Fostul cuplu este binecuvântat și cu cinci copii numiți Caleb, Sydney, Gavin, Ben și Remy. În plus, Hatmaker și soțul ei, Brandon, au fondat Austin New Church situată în Austin, Texas.

Jen Hatmaker Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jen Hatmaker? Este remarcabilă pentru găzduirea seriei HGTV Your Big Family Renovation. Are o carte bestseller din New York Times: „For the Love”. În afară de aceasta, ea a mai fost prezentată în revista Christianity Today. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jen Hatmaker

  1. Wiki și Bio: Hatmaker a solicitat includerea deplină a persoanelor LGBT, în 2016.
  2. Religia ei este creștinismul.
  3. În timp ce sprijina persoanele LGBT în 2016, familia ei a fost hărțuită de comunitatea în care locuiește în Buda, Texas.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este un popular vorbitor motivațional și filantrop.
  6. Ea crede în: „Am descoperit că sunt cine credeam că sunt, cine credeai că sunt, chiar și acum. Isus nu a fost niciodată mai aproape; acesta este cel mai adevărat lucru pe care l-am spus vreodată. Suferința este specialitatea sa. Ce ușurare binecuvântată. Totul a avut loc. ”

Citește și: Barbara Kavovit (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found