Georgina Mazzeo (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Georgina Mazzeo este un model american și vedetă Instagram. Ea a făcut un renume față de celebritate pentru că a postat o varietate de poze la plajă. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, Georgina Mazzeo.

Georgina Mazzeo Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Georgina Mazzeo? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Georgina Mazzeo Age

Câți ani are Georgina Mazzeo? Ziua ei de naștere cade la 30 octombrie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Venezuela. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Georgina MazzeoWiki / Bio
Nume realGeorgina Mazzeo
PoreclăGeorgina
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă29 de ani
Zi de nastere30 octombrie 1991
Locul naşteriiVenezuela
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieJavier Zamora
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Georgina Mazzeo Soț

Cine este soțul Georginei Mazzeo? Este căsătorită cu Javier Zamora. De asemenea, este cunoscută pentru postarea frecventă de fotografii cu soțul ei Javier pe Instagram. Mai mult, ea nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlniri anterioară.

Citește și: Pamela Anderson (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Georgina Mazzeo Net Worth

Care este valoarea netă a Georginei Mazzeo? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Georgina Mazzeo Carieră

Georgina Mazzeo este o vedetă de socializare. Și-a început cariera la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2013. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Georgina Mazzeo Fapte

  1. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  2. Ea este singură în aceste momente.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  7. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  8. Albastrul este culoarea ei preferată.
  9. A făcut naveta între Miami, unde locuiește cu familia ei, și Los Angeles, unde își vinde listele de milioane de dolari.
  10. Ea a spus dacă își va extinde puietul în viitor.

Citește și: Alek Wek (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Date etnice