Jayden Croes (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie: 10 fapte pe CROESBROS

Jayden Croes este o vedetă americană TikTok. Are milioane de adepți sub contul său TikTok. Își distrează fanii postând scurte videoclipuri comice. În afară de aceasta, el este un Youtuber. De asemenea, el conduce un canal YouTube popular, numit CroesBros, împreună cu fratele său Gilmher Croes. Mai mult, el crede în „Toți suntem povești în cele din urmă ... doar să o faci una bună, nu?”

Jayden Croes Age

Câți ani are Jayden Croes? În prezent, are 21 de ani. Ziua lui de naștere cade pe 11 noiembrie 1998. Semnul său de naștere este Scorpion. S-a născut în Aruba.

Jayden Croes Înălțime și greutate

Cât de înaltă este starul TikTok Jayden Croes? El stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 53 kg sau 116 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Jayden CroesWiki / Bio
Nume realJayden Croes
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Înălţime5 ft 7 in
Greutate53 kg (116 lb)
IubitaSingur
Numele frateluiGilmher Croes
Mărimea pantofului9 SUA
Canalul canalului YouTubeCROESBROS
Valoarea netăAproximativ 500.000 USD

Iubita Jayden Croes

Cine este actuala iubită a lui Jayden Croes? În prezent, el nu a oferit nicio perspectivă asupra vieții sale romantice. El este foarte concentrat pe cariera sa în aceste momente. De asemenea, el nu a dezvăluit nimic despre istoria sa anterioară de întâlniri.

Familia Jayden Croes

Este foarte apropiat de familia sa. Numele tatălui său este Gilbert Croes, iar mama este Susanne Croes. Are și frați. Este fratele mai mic al lui Gilmher Croes și are și o soră pe nume Roxanne. În ceea ce privește educația, este bine educat și urmează liceul.

Cariera Jayden Croes

El și-a ridicat faima pentru aparițiile sale online și mai ales pentru videoclipurile TikTok. Are un imens fan care urmărește și sub contul său de Instagram.

Valoarea netă a lui Jayden Croes

Cât costă valoarea netă a lui Jayden Croes? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 de dolari. Social media este principala sa sursă de venit. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la agenții de publicitate și sponsori.

Fapte despre Jayden Croes

  1. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  2. El este frecvent activ pe platformele de socializare.
  3. Îi place să creeze conținut pentru canalul său de pe YouTube.
  4. Are milioane de abonați sub canalul său CroesBros, care a adunat milioane de adepți într-un interval foarte scurt de timp.
  5. Primul său videoclip intitulat „DISCUSSING OF YOUTUBE l CROESBROS”, care a acumulat peste 6 milioane de vizualizări.
  6. Este foarte apropiat de fratele său.
  7. Este, de asemenea, un iubitor de tatuaje.
  8. Începând cu august 2020, are 944.000 de persoane care urmează sub contul său de Instagram.
  9. El este și un ciudat de fitness.
  10. El și fratele său încearcă adesea noi provocări împreună.

Citește și: Abby Roberts (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Citește și: Undos (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found