Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Cassidy Mceown este o actriță americană de televiziune. Este bine cunoscută pentru o emisiune TV de realitate Rust Valley Restorers. Spectacolul este despre mașini de epocă și sunt îndrăgiți de băieții albi înfricoșați. Fanii expozițiilor auto, spectacolele de restaurare și conținutul de tip HGTV se vor simți ca acasă în nișa auto pe care Rust Valley Restorers o oferă. După căderea recentă a serialului pe Netflix, fanii merg pe rețelele sociale pentru a-și exprima dragostea pentru spectacol. Mai mult, Cassidy Mceown adoră mașinile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cassidy Mceown Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Cassidy Mceown? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Cassidy Mceown Age

Câți ani are Cassidy Mceown? Ziua ei de naștere cade pe 21 decembrie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Cassidy Mceown

Cassidy MceownWiki / Bio
Nume realCassidy Mceown
PoreclăCassidy
Faimos caSteaua realității
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere21 decembrie 2000
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Iubitul lui Cassidy Mceown

Cine este iubitul lui Cassidy Mceown? Fierbinte și superba Cassidy Mceown nu este legată romantic de nimeni și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Cassidy Mceown

Care este valoarea netă a lui Cassidy Mceown? Realizarea de emisiuni de realitate este principala ei sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD) în total.

Fapte Cassidy Mceown

  1. Cassidy Mceown are o personalitate iubitoare de distracție.
  2. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  3. Ea și-a lansat cariera din cel de-al doilea episod din Rust Valley Restorers.
  4. Acest tânăr de 20 de ani are potențialul de a se încadra ca ucenic auto.
  5. A muncit din greu pentru a dobândi abilități suplimentare în domeniul său de expertiză.
  6. A mers la Colegiul Okanagan pentru a studia Repararea coliziunilor auto și are și ucenicie la Prestige Collision-Vernon.
  7. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  8. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Maura Higgins (Steaua Realității) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date