Nico Hiraga (Youtube Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Nico Hiraga este o celebritate americană pe YouTube. Înainte de a-l face mare pe rețelele de socializare, Nico era un tip obișnuit de școală, căruia îi plăcea să facă skateboard, câștigând câteva competiții locale. De asemenea, a fost sponsorizat de companii precum Create Skateboards și Lakai Shoes. El a început să încarce videoclipuri cu el și prietenii săi care fac trucuri în cartierul său. Aceste videoclipuri au devenit în curând celebre și au fost larg împărtășite atât de prieteni, cât și de străini. Treptat, Lukas a acumulat fani și adepți pe conturile sale de socializare și a devenit în curând o celebritate minoră în sine. În prezent, este student la liceu și intenționează să urmeze o carieră în skateboardingul profesional. A primit multe sponsorizări pentru a-și impulsiona cariera sportivă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Nico Hiraga!

Nico Hiraga Age

Câți ani are Nico Hiraga? Ziua lui de naștere cade pe 19 decembrie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în San Francisco, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Nico Hiraga Înălțime și greutate

Cât de înalt este Nico Hiraga? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Nico Hiraga este estimată la 5 picioare și 8 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 64 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Nico Hiraga Wiki

Nico HiragaWiki / Bio
Nume realNico Hiraga
PoreclăNico
Faimos caSkateboarder
Vârstă23 de ani
Zi de nastere19 decembrie 1997
Locul naşteriiSan Francisco, CA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 64 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-35 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Nico Hiraga Prietena

Cine este iubita lui Nico Hiraga? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Nico Hiraga este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Nico Hiraga Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Nico Hiraga? Câștigă mult din sponsorii săi. El a adunat peste 310.000 de adepți pe Instagram. A început skateboard-ul folosind o poziție tâmpită. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD).

Familia Nico Hiraga

Numele tatălui și al mamei lui Nico Hiraga nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Nico Hiraga Fapte

  1. Nico Hiraga face deja titluri pentru câștigarea competițiilor locale de skateboarding din categoria pre-adolescenți.
  2. Una dintre cele mai mari realizări ale sale a fost câștigarea unei sponsorizări de skateboarding cu The Wheelhouse, care susține talentul local de skateboarding.
  3. Cu ajutorul lor, el și-a putut permite echipamente și marfă pentru skateboarding.
  4. A văzut adesea împreună participând la competiții locale.
  5. De asemenea, este văzut cu alte talente de skateboarding, cum ar fi Matt Bartak și Ayden Fulmer.

Citește și: ZaiLetsPlay (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found