Frankie Jonas (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Frankie Jonas este un actor american și o personalitate socială. Este renumit pentru vocea sa din filmul Ponyo și a fost un personaj recurent în serialul de televiziune Jonas. În ianuarie 2019, a produs piesa lui Alli Haber „Too Young”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Frankie Jonas.

Frankie Jonas Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Frankie Jonas? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Frankie Jonas Age

Câți ani are Frankie Jonas? Ziua lui de naștere cade pe 28 septembrie 2000. În prezent, are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Ridgewood, NJ. S-a născut din părinții Denise și Paul Jonas. Este cel mai tânăr dintre frații săi Joe, Nick și Kevin Jonas. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Demetrius Grosse (Actor) Biografie, Vârstă, Înălțime, Soție, Soție, Valoare netă, Copii, Afirmații, Fapte

Frankie Jonas Wiki

Frankie JonasWiki / Bio
Nume realFranklin Nathaniel Jonas
PoreclăFrankie Jonas
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere28 septembrie 2000
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena lui Frankie Jonas

Cine este iubita lui Frankie Jonas? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Frankie Jonas Net Worth

Care este valoarea netă a lui Frankie Jonas? A apărut ca un personaj recurent în seria originală Disney Channel, Jonas. Primul său rol de film pe ecran a fost în Camp Rock 2: The Final Jam, alături de frații săi mai mari, Jonas Brothers, în rolul Junior Rocker Trevor. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Frankie Jonas

  1. Frankie Jonas a postat prima sa piesă pe Soundcloud numită „Shangai Noon”.
  2. A absolvit Academia Blackbird din Nashville.
  3. În iunie 2017, a postat prima sa piesă pe Soundcloud numită „Shangai Noon”.
  4. A apărut și în E! reality show, Căsătorit cu Jonas.
  5. Kevin Jonas și soția sa Danielle în viața lor de căsătorie, inclusiv revenirea fratilor Jonas la sfârșitul anului 2013.

Citește și: Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found