Queen Naija (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Iubit, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Regina Naija Bulls? Este cântăreață, compozitoare și Youtuber americană. A câștigat faima după ce a auto-lansat piesa „Medicine”, „Karma”, în 2018. A debutat pe locul 45 pe Billboard Hot 100 în același an. Mai mult, în ziua lansării, piesa a ajuns pe locul 1 în topul clasamentelor iTunes.

Pe lângă aceasta, ea are un imens fan care urmărește platformele sale de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. De asemenea, ea își conduce canalul YouTube pe care a depășit peste milioane de abonați.

Regina Naija Înălțime și greutate

Cât de înaltă este regina Naija? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 2 în sau altfel 1,57 m sau 157 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Ea este și o ciudată de fitness și este o gimnastă. Are ochi și păr negri.

Regina NaijaWiki / Bio
Nume realRegina Naija Bulls
PoreclăRegina Naija
Faimos caCântăreț, Youtuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere17 octombrie 1995
Locul naşteriiYpsilanti, Michigan, S.U.A.
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 2 in
Greutate55 Kg (121 lbs)
Statisticile figurii34-24-38 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleClarenceNYC
SoțulChris Sails
Fiule (2) Christopher Sails jr,

Legenda Lorenzo White

Valoarea netăAproximativ 8 milioane USD

Soția Reginei Naija

Cine este actualul soț / iubit al reginei Naija? Este divorțată și fost căsătorită cu soțul ei Chris Sails. În afară de aceasta, Queen are un fiu, Christopher Sails jr din căsătoria ei. Regina Naija a fost implicată într-o despărțire foarte publică cu soțul ei Chris Sails. În 2018, cuplul s-a separat oficial după ce Chris a fost prins într-un scandal înșelător, iar Queen a cerut divorțul. În prezent, regina Naija este în relație cu ClarenceNYC. În 2018, au fost împreună. Au împreună un fiu pe nume Legend Legend White, născut pe 29 ianuarie 2019.

Regina Naija Bio, Age & Family

Câți ani are regina Naija? Ziua ei de naștere este pe 17 octombrie 1995. În prezent, are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei sale ca un amestec de „negru, italian și arab”. Numele mamei și tatălui ei nu sunt cunoscute. Numele ei de naștere, Regina Naija, i-a fost dat de mama ei, care este inspirată de la bunica ei. În ceea ce privește educația, este absolventă de liceu.

Regina Naija Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a reginei Naija? Este cunoscută sub numele de Queen Bulls, a câștigat pentru prima oară rolul de concurent în al treisprezecelea sezon al American Idol. Mai mult, valoarea ei netă este estimată la peste 8 milioane de dolari, ca în 2020.

Fapte despre regina Naija

  • În 2015, și-a lansat cariera ca YouTuber.
  • El, fostul ei soț, Christopher Sails, locuiește în Detroit, Michigan.
  • Canalul ei solo a depășit vechiul canal și are 4,59 milioane de abonați, începând cu august 2020.
  • Îi place să petreacă timp cu fiul ei și câinii de companie.
  • Este foarte apropiată de mama și tatăl ei.
  • Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  • Ea a documentat pe canalul ei de YouTube câteva întâlniri cu case de discuri la care a participat împreună cu echipa / conducerea sa.

Citește și: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soț / soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found