Walker Bryant (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Walker Bryant este un actor american și o personalitate socială. El a susținut calitatea de star pentru aparițiile sale în scurtmetraje. Este cunoscut pentru că a jucat Young Link în scurtmetrajul Link: Legend of Zelda, precum și pe Randy în scurtmetrajul Innocence din 2017. Pe lângă acesta, el este foarte activ pe platformele de socializare precum Instagram și YouTube. De asemenea, are un canal YouTube popular, cu peste 750.000 de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Walker Bryant!

Walker Bryant Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Walker Bryant? El se află la o înălțime de 5 ft 2 în sau altfel 1,62 m sau 162 cm. El cântărește în jur de 53 kg sau 112 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 6 SUA.

Walker Bryant Age

Câți ani are Walker Bryant? Ziua lui de naștere cade pe 26 septembrie 2006. În prezent, are 14 ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Columbus, OH. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Walker Bryant Prietena

Cine este iubita lui Walker Bryant? În prezent, este singur și este foarte concentrat pe cariera sa. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a ieșit cu Indi Star.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Walker Bryant Wiki

Walker BryantWiki / Bio
Nume realWalker Bryant
Poreclăcadru de mers
Faimos caActor TV, Social Media Star
Vârstă14 ani
Zi de nastere26 septembrie 2006
Locul naşteriiColumbus, OH
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 53 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Walker Bryant Net Worth

Care este valoarea netă a lui Walker Bryant? El a susținut calitatea de stelar după reprezentarea atât a Agenției Momentum Talent Agency, cât și a Agenției Talent Osbrink. A jucat Young Jack pe postul ABC 19. A devenit membru al colectivului de social media cunoscut sub numele de Vibe Crew. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Nicholas Galitzine (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Walker Bryant Carieră

Walker Bryant și-a început cariera împărtășind fotografii bazate pe modele și stil de viață pe Instagram. A început să posteze în ianuarie 2015. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, el atrage privirile publicului și a debutat în actorie în 2016, când a jucat în rolul de clovn în scurtmetrajul 8 1/2.

Familia Walker Bryant

Are Walker Bryant o soră? S-a născut și a crescut în Columbus, Ohio, până când s-a mutat la Los Angeles cu mama sa Jennifer Bryant. Are o soră pe nume Alexandra Leona Bryant.

Fapte Walker Bryant

  1. Walker Bryant și Indi Star sunt noul cuplu îndrăgit care a început recent să se întâlnească după ce s-au despărțit de Piper Rockelle și Sawyer Sharbino.
  2. Iubita lui a început să apară pe Instagram doar în septembrie 2019.
  3. A câștigat recunoaștere pentru munca sa în scurtmetraje.
  4. Este cunoscut mai ales pentru rolul lui Young Link în scurtmetrajul „Link: Legend of Zelda” și pentru apariția lui Randy în filmul scurt „Innocence”.
  5. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram sub numele de utilizator, „@walkerjbryant”.

Citește și: Griffin Gluck (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte