Shin Lim (Magician) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Shin Lim este un magician canadian-american și vedetă de socializare. Ea a susținut că este cunoscută pentru faptul că a folosit manipularea cardului și a manierii sale. Este cunoscut pentru rutinele magice elaborate de cărți din prim-plan, în timpul cărora rămâne tăcut cu trucurile muzicale. Este autodidact, învățându-și majoritatea abilităților vizionând YouTube, pe care de atunci a împărtășit câteva dintre tehnicile sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Shin Lim și multe altele despre el!

Înălțime și greutate Shin Lim

Cât de înaltă este Shin Lim? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 129 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Shin Lim Bio, Age & Family

Câți ani are Shin Lim? Ziua lui de naștere cade pe 25 septembrie 1991. În prezent, are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. După absolvirea liceului, Lim a urmat Școala de muzică de la Universitatea Lee din Tennessee, unde s-a specializat în pian și telecomunicații și a fost membru al ansamblului Choral Union.

Shin LimWiki / Bio
Nume realLiang-Shun Lim
PoreclăShin Lim
Faimos caYoutuber, Magician,

Social Media Star

Vârstă29 de ani
Zi de nastere25 septembrie 1991
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaCasey Thomas
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Shin Lim

Cine este iubita lui Shin Lim? S-a căsătorit cu dansatorul Casey Thomas în 19 august 2019. Și-a cunoscut soția Casey în timpul turneului său din Macau, în 2015. Ea se prezenta la teatrul de lângă locul unde se afla și s-au cunoscut în evenimentele de după spectacol. unde cele două grupuri de teatru s-au amestecat împreună ca o familie.

Citește și: Ordinul serialului TV (sezonul 1): rezumat, complot, recenzie, distribuție, trailer explicat

Shin Lim Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Shin Lim? Cariera sa de „artist slight of hand” a început destul de dur, întrucât suferea de sindromul tunelului carpian și o leziune la sfârșitul carierei la tendoanele degetelor mari. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Shin Lim

  1. Este autodidact, învățându-și majoritatea abilităților vizionând YouTube, pe care de atunci a împărtășit câteva dintre tehnicile sale.
  2. Videoclipurile sale magice i-au adus peste 900.000 de abonați pe YouTube.
  3. În 2011, la vârsta de 20 de ani, Lim a fost diagnosticat cu sindrom de tunel carpian.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  5. Îi place să interacționeze cu fanii și abonații săi online.

Citește și: Benjamin Wadsworth (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Prietena, Fiică, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found