Kyle Chrisley (Todd Chrisley Son) Wiki, Bio, Valoare netă, Soție, Soție, Fiică, Înălțime, Greutate, Părinți, Fapte

Kyle Chrisley (născut la 29 august 1991) este un cunoscut cântăreț și muzician american, care este mai bine cunoscut drept copilul lui Todd Chrisley, care este un om de afaceri american. Tatăl său, Todd este un milionar auto-făcut și antreprenor de succes născut în Georgia și crescut în Westminster, S.C.

În mai 2019, Chrisley a fost arestat în Oklahoma sub acuzația de deținere de metamfetamină. Cu toate acestea, o lună mai târziu, acuzațiile au fost abandonate.

Se pare că ar fi existat și un mandat deschis pentru arestarea sa referitor la pretenții de amenințări cu moartea, îndreptate către Alexus Whilby, coproprietar și director pentru Home Design și Business Development și soția înstrăinată a lui Kyle Chrisley. Există o mulțime de detalii și cronologii confuze care plutesc în jur. Anterior, vedeta TV de realitate a fost prinsă în custodie de mai multe ori.

În afară de aceasta, Chrisley are, de asemenea, o istorie de luptă cu dependența de droguri și tulburarea bipolară. Tulburarea bipolară se caracterizează prin episoade de schimbări ale dispoziției, de la minime depresive la maxime maniacale. De fapt, el a făcut și reabilitare pentru tratamentul său.

Kyle Chrisley Net Worth

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de vedetă este Kyle Chrisley. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Chiar și mai fascinant este că pasiunea în Kyle Chrisley de a o face ca actorie și la fel ca și cariera sa. Din această cauză, nu este de mirare că Kyle Chrisley se ridică treptat la stele, pentru a deveni una dintre vedetele faimoase din industrie. Începând cu 2020, Kyle Chrisley’s valoarea netă este estimat la aproximativ 4 milioane de dolari SUA.

Vârstă, înălțime și greutate

În prezent, vârsta lui Kyle Chrisley are 28 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare 11 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 78 kg sau 171 lbs. El provine din Georgia, SUA.

Bio, părinți și viața timpurie

Kyle Chrisley s-a născut pe 29 august 1991 în Georgia, SUA. Numele tatălui său este Todd Chrisley, iar mama, Kyle Chrisley. Are și frați. Are o soră pe nume Lindsie Chrisley. De asemenea, are doi frați vitregi numiți Chase Chrisley (frate vitreg) și Savannah Chrisley (sora vitregă). În ceea ce privește educația, Kyle este absolvent de liceu.

Soție, soție și fiică

Kyle Chrisley era în relație cu fosta lui iubită „Angela Victoria Johnson” în urmă cu câțiva ani. Chloe este fiica fiului lui Todd, Kyle Chrisley, dintr-o relație anterioară. Fetița a fost crescută de Todd și soția sa, Julie Chrisley, după ce au cerut să primească custodia când avea 6 luni din cauza luptelor lui Kyle cu abuzul de substanțe. În prezent, Todd și al doilea său soț „Julie Chrisley” au custodia lui Chloe.

Mai mult, în 2014, Kyle a legat nodul cu soția sa „Alexus Whilby”. Mai târziu, în decembrie 2014, el a susținut că Alexus Whilby-Chrisley a încercat să-și extorce familia pentru 20.000 de dolari. Potrivit acestuia, Alexus a amenințat că va spune presei că sunt rasiste, cu excepția cazului în care îi dau bani. În prezent, probabil că cuplul nu este împreună.

Kyle Chrisley Wiki

Wiki / Bio
Nume realKyle Chrisley
PoreclăKyle
Vârstă28 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

29 august 1991
ProfesieFosta vedetă de televiziune a realității,

Cântăreț și muzician

Renumit pentruFiul lui Todd Chrisley

(Om de afaceri american)

Locul naşteriiGeorgia, SUA
Naţionalitateamerican
EtnieAlb caucazian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacFecioara
Reședința curentăOklahoma, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '11 "

Centimetri: 180 cm

Metri: 1,80 m

GreutateKilograme: 78 Kg

Lire sterline: 171 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

40-30-35 inci
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului12 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Todd Chrisley

Mama: Teresa Terry

FratiiFrate vitreg: Chase Chrisley

Sora vitregă: Savannah Chrisley

Sora: Lindsie Chrisley

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioare?Angela Victoria Johnson
Prietena / ÎntâlniriNici unul
Soția / soțiaAlexus Whilby
CopiiFiica: Chloe Chrisley

Fiul: Nici unul

Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Sfântul Francisc
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și antrenamente în sala de sport
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 4 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Părintele Kyle Chrisley

Deși relația dintre Kyle Chrisley și tatăl său, Todd Chrisley, a suferit câteva patch-uri aspre, duo-ul pare să fie într-un loc mai bun. Emisiunea de dragoste pe rețelele sociale vine la câteva luni după E! Online a raportat că Kyle a surprins mulți oameni după ce a dezvăluit că el și tatăl său nu mai erau înstrăinați.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Kyle Chrisley (@ kyle.chrisley) pe 14 august 2019 la 11:50 PDT

Citește și: Sarah Beattie Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kyle Chrisley Fapte

  • Prima sa soție, Teresa Terry (mama biologică a lui Kyle), a susținut că Todd a abuzat-o atât fizic cât și mental de mai multe ori pe parcursul vieții lor de căsătorie.
  • Ea a intentat un caz de violență domestică împotriva acestuia când au divorțat.
  • Apoi, în 2013, cu mult înainte de acest arest de droguri din Oklahoma, Chrisley a pierdut custodia fiicei sale când a fost arestat pentru amenințările cu moartea menționate mai sus pentru fosta sa iubită și mama lui Chloe, Angela Johnson.
  • Kyle este bipolar și, în mod normal, oamenii care sunt bipolari, caută o modalitate de auto-medicare, ceea ce a făcut Kyle de când era tânăr.
  • În mai 2019, Kyle a fost arestat pentru posesia metamfetaminei.
  • La fel ca Narcoticele Anonime, însă, atenția publicului ar trebui să se concentreze asupra bolii dependenței, mai degrabă decât asupra oricărui anumit medicament.
  • Chrisley s-a alăturat tatălui său pe podcast, „Chrisley Confessions”, pentru a stabili recordul pe unele zvonuri care îl înconjurau și dezvăluind, de asemenea, că a încercat să se sinucidă.
  • El a spus: „Eu iau medicamente și am avut un efect secundar rău și am încercat să-mi iau propria viață”.
  • Pe Facebook, el a scris: „Am văzut pe internet toate poveștile despre acuzația tatălui meu. Știu că interviul pe care l-am făcut pe tatăl meu de peste un an este distribuit pe social media. Sincer, m-am săturat de asta. Voi nu aveți faptele și trebuie să stabilesc recordul o dată pentru totdeauna. Tot ce am spus în interviul meu a fost o minciună. Aceste acuzații aduse tatălui meu sunt MINCIUNE! ”

Citește și: Gypsy Rose Blanchard (criminal) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, acum, poveste, criminalitate, documentar, fapte

Citește și: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Moarte, Înălțime, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found