Mia Melano (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Fapte

Mia Melano este o influențatoare americană de social media care a câștigat importanță după ce și-a distribuit videoclipurile de sincronizare a buzelor și de dans pe „TikTok.” Ea a făcut un fan impresionant urmărind pe platformele de social media. Ea a construit o bază substanțială de fani pe platformă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, relație, întâlnire, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Mia Melano.

Mia Melano Age

Câți ani are Mia Melano? Ziua ei de naștere cade pe 2 mai 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Mia Melano Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mia Melano? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-36 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Mia-Melano-vârstă

Citește și: Pierson Wodzynski (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Mia Melano Wiki

Mia MelanoWiki / Bio
Nume realMia Melano
PoreclăMia
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere2 mai 2000
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-24-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Mia Melano Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul Mia Melano? Este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Mia Melano Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Mia Melano? Ea a început să posteze în contul ei TikTok în noiembrie 2019. În același timp, a început să posteze spectacole de sincronizare a buzelor și de dans pe „TikTok”, care era apoi cunoscut sub numele de „musical.ly”. Pe „TikTok”, Solai a atras atenția multora. În cele din urmă, popularitatea ei pe platformă a crescut. Valoarea sa netă este estimată la peste 100.000 USD (USD).

Mia-Melano-fapte

Citește și: Ellie Zeiler (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Iubit, Fapte

Fapte Mia Melano

  1. Mia Melano este, de asemenea, în fitness, prezentând adesea această parte a vieții sale pe Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Ea postează în mod regulat videoclipurile lor de dans pentru fanii lor de peste 1,2 milioane.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Troy Zarba (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubită, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found