Charles Melton (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Charles Melton este un actor și model american. El a susținut calitatea de star pentru rolurile sale ca Reggie Mantle în serialele de televiziune CW Riverdale și Daniel Bae în filmul The Sun Is Also a Star (2019). A avut mai întâi succes ca model, după ce a rezervat concerte pentru Dolce & Gabbana, Kenneth Cole și MAC. Melton este primul actor asiatico-american care a condus un film de dragoste pentru adolescenți dintr-un studio major de la Hollywood. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Charles Melton.

Charles Melton Înălțime și greutate

Cât de înalt este Charles Melton? El se află la o înălțime de 6 ft 0 înălțime sau altfel 1,85 m sau 185 cm. Cântărește în jur de 65 Kg sau 143 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Charles Melton Bio, Age & Family

Câți ani are Charles Melton? Ziua lui de naștere cade pe 4 ianuarie 1991. În prezent, are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Juneau, AK. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl său este un american alb, cu strămoși englezi, și a fost, de asemenea, descris ca având rădăcini cherokee. Mama lui este un emigrant coreean care s-a mutat în SUA împreună cu tatăl său în 1990. Familia sa s-a mutat frecvent deoarece tatăl său lucra pentru armată. La un moment dat, el și familia sa au locuit în Pyeongtaek, Gyeonggi, Coreea de Sud, timp de aproximativ 5 ani. Melton este copilul lor cel mare. El a mai lucrat anterior ca umblător de câini în aplicația Wag.

Charles MeltonWiki / Bio
Nume realCharles Michael Melton
PoreclăCharles Melton
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere4 ianuarie 1991
Locul naşteriiJuneau, AK
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,85 m (6 ft 0 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (143 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-40 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaCamila Mendes
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena lui Charles Melton

Cine este iubita lui Charles Melton? Probabil că este singur și este foarte concentrat pe cariera ei. S-a întâlnit cu Camila Mendes din 2018 până la sfârșitul anului 2019. În iunie 2018, Melton a fost implicat într-o controversă cu privire la tweet-urile de grăsime pe care le scrisese în 2011 și 2012. De atunci și-a cerut scuze publice.

Citește și: Camila Mendes (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Charles Melton Net Worth

Care este valoarea netă a lui Charles Melton? El a primit atenția generală în 2017, când a fost distribuit în rolul lui Reggie Mantle în al doilea sezon al seriei CW Riverdale. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Sydney Maler (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Charles Melton Carieră

Charles Melton a avut primul succes ca model, după ce a rezervat concerte pentru Dolce & Gabbana, Kenneth Cole și MAC. Primele sale roluri de actor au inclus spoturi pentru invitații la Glee și American Horror Story. Melton a primit atenția generală în 2017, când a fost distribuit în rolul lui Reggie Mantle în cel de-al doilea sezon al seriei CW Riverdale. El l-a înlocuit pe Ross Butler, care a părăsit distribuția datorită angajamentului său față de 13 motive. După ce a revenit în timpul celui de-al doilea sezon, Melton a devenit oficial un serial regulat pe Riverdale începând cu al treilea sezon. În 2019, a jucat în primul său lungmetraj ca Daniel Bae în The Sun Is Also a Star, adaptarea cinematografică a cărții cu același nume de Nicola Yoon. Melton este primul actor asiatico-american care a condus un film de dragoste pentru adolescenți dintr-un studio major de la Hollywood.

Citește și: Darianka Sánchez (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Charles Melton Fapte

  1. Charles a participat la Universitatea de Stat din Kansas, unde a jucat în echipa de fotbal din Divizia I timp de 2 ani.
  2. A plecat să continue actoria. A fost descoperit la Arts Showcase din Orlando, Florida.
  3. A participat la cartea de look Dolce & Gabbana. De asemenea, a fost prezentat pe coperta revistei Prestige.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  5. Albul este culoarea lui preferată.
  6. Îi place să joace baschet.
  7. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  8. A părăsit școala la 20 de ani pentru a continua actoria și s-a mutat în Los Angeles, California, în 2012.

Citește și: Brooks Nader (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found