Taylor Nicole Dean (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Taylor Nicole Dean este un iubitor de animale americane. Este un iubitor de animale de companie avid, care este bine cunoscut pentru videoclipurile sale de îngrijire a animalelor de companie. Ea a strâns milioane de abonați sub canalul său auto-intitulat YouTube. Videoclipurile ei sunt legate în principal de animale precum arici, cai de mare și gecoși. Pe lângă aceasta, ea este, de asemenea, o vedetă populară pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, ale lui Taylor Nicole Dean.

Taylor Nicole Dean Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Taylor Nicole Dean? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Taylor Nicole Dean Age

Câți ani are Taylor Nicole Dean? Ziua ei de naștere cade pe 25 martie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în San Antonio, TX. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. A crescut cu fratele ei. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jaby Koay (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Taylor Nicole DeanWiki / Bio
Nume realTaylor Nicole Dean
PoreclăTaylor
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere25 martie 1997
Locul naşteriiSan Antonio, TX
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJonny Craig
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Taylor Nicole Dean Boyfriend

Cine este iubitul lui Taylor Nicole Dean? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță. Anterior, ea s-a întâlnit cu cântăreața Jonny Craig din 2017 până în 2018.

Taylor Nicole Dean Net Worth

Care este valoarea netă a lui Taylor Nicole Dean? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Taylor Nicole Dean Cariera

Taylor Nicole Dean este o vedetă de socializare. Și-a început cariera la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2013. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. De asemenea, ea creează videoclipuri despre îngrijirea animalelor exotice. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Taylor Nicole Dean Fapte

  1. În 2018, Dean a împărtășit într-un videoclip că unul dintre regulatoarele sale de căldură s-a spart, provocând rezervoarele pentru unele dintre reptilele ei să se încălzească prea mult și cu rezultatul că animalele au murit.
  2. Majoritatea animalelor care au murit în grija ei erau pești sau au murit din cauze naturale, cum ar fi bătrânețea sau cancerul, în cazul unui arici.
  3. Cel mai popular nume al ei este „Câte animale dețin? (TURUL CAMEREI)."
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Înainte de a fi faimoasă, a făcut-o prima dată în septembrie 2012, când și-a creat contul de Twitter.

Citește și: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found