Matias Reyes (Central Park Rapist) Wiki, Bio, Acum, Crime, Vârstă, Familie, Mamă, Valoare netă, Mărturisire, Fapte

Matias Reyes este un violator serial și criminal american cunoscut pentru Central Park Jogger Case din New York. În noaptea de 19 aprilie 1989, el este cunoscut pentru viol și tentativă de ucidere a lui Trisha Meili în North Woods din Central Park din Manhattan. în Central Park, Manhattan. A fost aproape bătută până la moarte și a fost lăsată în comă timp de 12 zile. Acest caz este cunoscut popular ca „Central Park Jogger Case”. Înainte de aceasta, el a comis prima sa crimă și a crescut o femeie, în 1988 și mai târziu Reyes a abuzat de o doamnă în stranele unei biserici de pe strada 90. Din fericire, ea a reușit să scape și l-a apucat cu ajutorul unui vecin până a venit poliția.

Matias Reyes Acum

Potrivit Departamentului de Corecție al Statului New York, Reyes este încă în închisoare și este eligibil pentru eliberarea condiționată în august 2022. În 2002, criminalul condamnat și violatorul în serie Matias Reyes a mărturisit că a violat-o pe doamna Meili. Știa fapte despre atac care nu au fost niciodată făcute publice și doar atacatorul ar fi știut, iar DNA a dovedit că este vinovat. El ispășea deja o condamnare pe viață, dar nu a fost urmărit penal pentru atacul asupra doamnei Meili, deoarece termenul de prescripție trecuse până când a mărturisit. Procurorul Morgenthau a recomandat retragerea acuzațiilor Central Park Five și eliminarea condamnărilor lor ca și cum nu ar fi avut loc niciun proces. Toți cei cinci au fost eliberați în același an. Toți cei cinci au fost, de asemenea, eliminați din registrul infractorilor sexuali.

Matias Reyes Crime

  • Anterior, Reyes fusese condamnat pentru o serie de violuri, atacuri brutale și o crimă, toate acestea avându-se loc la sfârșitul anilor '80 la New York.
  • Apoi, Reyes și-a urmărit a șasea victimă în apartamentul ei și a violat-o, la 5 august 1989.
  • Ea a reușit să scape și să fugă după ajutor, iar portarul ei l-a ținut pe Reyes până a sosit poliția și l-a arestat.
  • Și-au dat seama că au de-a face cu un violator în serie, iar Reyes a mărturisit în detaliu crimele la interogatoriu.
  • Reyes a acceptat un târg și a fost condamnat la 33 de ani.
  • La condamnarea din 1991, și-a lovit pumnul cu avocatul și a trebuit să fie executat de gardieni.
  • Judecătorul i-a recomandat lui Reyes să fie închis pe viață.

Matias Reyes Central Park Jogger Crime

  • Matias Reyes a violat o femeie pe nume Trisha Meili, pe 19 aprilie 1989.
  • Acest eveniment a avut loc la North Woods din Central Park din Manhattan.
  • În acea noapte, cinci tineri, patru afro-americani și un hispanic au fost arestați în legătură cu un șir de atacuri în zonă comise de aproximativ 30 de adolescenți.
  • Cei cinci tineri numiți, Raymond Santana, Kevin Richardson, Antron McCray, Yusef Salaam și Korey Wise au fost acuzați și judecați pentru agresiune, tâlhărie, revoltă, viol, abuz sexual și tentativă de crimă în legătură cu atacurile lui Meili și alte atacuri din parc.
  • În ciuda faptului că nu există ADN care să le potrivească cu crima, iar cei cinci bărbați fiind presați și bătuți în „mărturisiri”, Central Park Five, așa cum au devenit cunoscute, au fost condamnați în două procese separate și au primit sentințe cuprinse între cinci și cinci 15 ani.
  • A fost o întâlnire întâmplătoare cu Wise, unul dintre bărbații închiși în mod fals pentru crimă, care l-a condus pe Reyes să mărturisească.
  • Potrivit New York Times, Reyes le-a spus anchetatorilor în 2002: „Știu că oamenii sunt greu de înțeles, după 12 ani de ce o persoană ar veni de fapt să își asume responsabilitatea pentru o crimă. La început mi-a fost frică, dar la sfârșitul zilei am simțit că este cu siguranță lucrul corect de făcut ”.
  • ADN-ul lui Reyes s-a potrivit cu cel găsit la locul crimei și el a fost, de asemenea, capabil să spună polițiștilor despre crimă care nu erau cunoscute de public.

Matias Reyes Când ne văd

When They See Us este o miniserie de dramă documentară realizată exclusiv pentru Netflix. Seria a avut premiera în patru părți pe 31 mai 2019. Se bazează pe evenimentele din cazul joggerului Central Park din 1989 și explorează viețile și familiile celor cinci bărbați care au fost condamnați pe nedrept pentru viol și bătăi pe o femeie în Central Park și nu au fost ' Eliberat până în 2002, când adevăratul criminal a mărturisit infracțiunea. Omul a fost condamnat la ucigaș și violator Matias Reyes. Seria are o distribuție de ansamblu, printre care Jharrel Jerome, Asante Blackk, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Marsha Stephanie Blake și Kylie Bunbury.

Citește și: Jordan Lemahieu (Antreprenor) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Relație, Valoare netă, Carieră, Fapte

În plus, seria a primit 11 nominalizări; Jerome a câștigat rolul principal în rolul principal într-o serie limitată sau un film în timp ce a fost nominalizat la seria excepțională limitată, iar Ellis, Nash, Blackk, Leguizamo, Williams, Blake și Farmiga au primit toate nominalizări. Seria a câștigat, de asemenea, premiul Critics ’Choice Television pentru cel mai bun serial limitat.

Matias Reyes Age

Ce vârstă are? Matias Reyes s-a născut în 1971 și din New York și are 49 de ani în prezent. La vremea când a violat-o pe Trisha Meili în 1989, avea 31 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 62 Kg.

Wiki Matias Reyes

Bio / Wiki
Nume realMatias Reyes
PoreclăMatias
Vârstă49 de ani
Născut1970
ProfesieAsasinat condamnat și violator în serie
Renumit pentru1. Viol și tentativă de crimă a lui Trisha Meili

2. Documentar „Când ne văd”

Locul naşteriiNew York City, New York, Statele Unite
NaţionalitatePuerto Rican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
EtniePortorican-american
Încarcerat înNew York, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5 ft 8 in
GreutateAproximativ 62 kg
Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

42-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului15 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Relaţie
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaNici unul
BebelusNici unul
Calificare
EducaţieRenunța
ŞcoalăLiceu
Cont Social Media
Link-uri de cont socialInstagram: Inactiv

Twitter: inactiv

Facebook: inactiv

Mărturisirea lui Matias Reyes

Într-un interviu acordat cu 20/20 pe ABC în 2002, Reyes a spus că a lăsat-o pe dna Meili moartă: „Am lovit-o din spate, în spatele capului. Ea a cazut. După ce a căzut, am târât-o până la tufișuri. Am încălcat-o - am violat-o. Și după ce am terminat, ea se luptă. Am bătut-o cu o piatră ... am plecat. Am lovit-o de multe ori. Am auzit oase zdrobind. ”

Matias Reyes Bio & Family

La o vârstă fragedă, Matias s-a mutat la New York împreună cu familia sa. El deține naționalitatea ricană. El aparține etniei Puerto Rico. Și el a fost deranjat emoțional. Mai târziu, Matias a recunoscut odată că a fost agresat sexual în copilărie. De fapt, el a ucis o mamă însărcinată de trei copii și copiii ei și, de asemenea, a atacat peste zece femei și a ucis și ele. Mai devreme, lucra ca funcționar în Manhattan, iar starea sa financiară nu era atât de bună și obișnuia să doarmă într-un Van.

Mama Matias Reyes

Reyes i-a spus unui psiholog că, când avea doi ani, mama lui l-a vândut tatălui său pentru 400 de dolari și în vârstă de șapte ani, a fost abuzat sexual de doi băieți mai mari care l-au aruncat într-un râu.

Matias Reyes Net Worth

  • Starea sa financiară era, de asemenea, foarte slabă și obișnuia să doarmă într-o dubă.
  • El a agresat mai mult de zece femei și, de asemenea, a ucis una dintre ele, în primele zile ale activităților sale criminale.

Trisha Meili Biografie

După atac, doamna Meili a fost în comă timp de 12 zile și a suferit hipotermie severă, leziuni cerebrale severe, șoc hemoragic, pierderi de 75-80% din sânge și sângerări interne. Craniul îi fusese fracturat atât de grav încât ochiul stâng i-a fost scos din priză, care la rândul său a fost fracturat în 21 de locuri. Medicii nu credeau că va supraviețui sau va rămâne într-o comă permanentă. Ea și-a recăpătat cunoștința, dar a fost inițial incapabilă să vorbească, să citească sau să meargă. După șase luni de reabilitare, a reușit să meargă din nou și la opt luni după atac s-a întors la muncă opt luni. Nu a avut nici o amintire a atacului sau a vreunui eveniment cu până la o oră înainte de asalt și nici a celor șase săptămâni care au urmat atacului. Meili nu a fost numit niciodată în presă după atac și a fost pur și simplu cunoscut sub numele de „Central Park Jogger”. În 2003 a devenit publică cu identitatea ei, a publicat un memoriu intitulat I Am the Central Park Jogger și a început o carieră ca vorbitor de inspirație.

Citește și: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Valoarea netă, Soția, Cariera, Fapte

Fapte Matias Reyes

  • El a mărturisit infracțiunea din închisoare în 2002 după o întâlnire întâmplătoare cu unul dintre bărbații condamnați pe nedrept.
  • When They See Us, o mini-serie limitată, a fost lăudată de critici și spectatori.
  • Cei cinci condamnați, care aveau atunci 20 de ani, au dat în judecată New York City pentru urmărire penală, discriminare rasială și suferință emoțională, în 2003.

Citește și: Tiffany Moss (Crimă) Caz, vârstă, biografie, soție, fiică, înălțime, greutate, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found