Diana Lovejoy (soția lui Greg Mulvihill) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soț, crimă, fapte

Diana Lovejoy este o criminală și o crimă a fostului ei soț, Greg Mulvihill, luni, 13 noiembrie 2017. Este găsită vinovată că a complotat ca fostul ei soț să fie ucis de fostul instructor de arme marine în urma unei bătălii de custodie amară. Mai mult, Diana Lovejoy a fost instructor de fitness care a participat la numeroase triatloane. De asemenea, a fost un YouTuber care s-a specializat în mese rapide și sănătoase atunci când ești în deplasare. Acum, ea este femeia care a încercat să-l ucidă pe tatăl fiului ei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, uciderea, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Diana Lovejoy Soț

Cine este soțul Diana Lovejoy? A fost căsătorită cu Greg Mulvihill. Ulterior, cuplul a divorțat. Între timp, Lovejoy și Mulvihill trecuseră printr-o luptă dezordonată de divorț și custodie în timpul când Mulvihill a fost împușcat. În timpul bătăliei aprinse de divorț și custodie, Lovejoy o acuzase pe fostul ei soț că i-a molestat fiul și că a abuzat-o sexual, potrivit procurorilor. Lupta legală se apropia de sfârșit după ce a fost convenită custodia comună. Lovejoy acceptase, de asemenea, să-i plătească lui Mulvihill 120.000 de dolari, ceea ce ar fi trebuit să scadă în săptămânile de după ce a fost împușcat.

Diana Lovejoy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Diana Lovejoy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Diana Lovejoy Age

Câți ani are Diana Lovejoy? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Ea a fost condamnată într-un complot de crimă împotriva fostului ei soț leșinat în instanță la doar câteva minute după verdictul ei de vinovăție.

Citește și: Mark Riebe (Criminal) Wiki, Bio, Acum, Taxe, Omucideri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Prision, Fapte

Diana LovejoyWiki / Bio
Nume realDiana Lovejoy
PoreclăDiana
Faimos caSoția lui Greg Mulvihill
Vârstă45 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Iubit / IubitorWeldon McDavid Jr.
Soț / SoțieGreg Mulvihill
Valoarea netăN / A

Diana Lovejoy Murder

Diana Lovejoy a fost găsită vinovată luni de conspirație pentru a comite crimă și tentativă de crimă în urma unui atac din septembrie 2016 asupra soțului ei înstrăinat Greg Mulvihill din Carlsbad, California. Paramedicii l-au scos pe Lovejoy din casa instanței și au dus-o la spital pentru tratament. Calvarul a întârziat pe scurt verdictul pentru co-acuzatul lui Lovejoy - instructor de arme în vârstă de 50 de ani, Weldon McDavid Jr. De asemenea, a fost găsit vinovat de tentativă de crimă și atac cu o armă mortală.

Diana Lovejoy Net Worth

Cât este valoarea netă a Diana Lovejoy? Era obișnuită cu un antrenor de fitness înainte ca aceste incidente să se întâmple și să-și schimbe drastic viața. Valoarea ei netă exactă nu este cunoscută.

Fapte despre Diana Lovejoy

  1. Omul înarmat îl întâlnise pe Lovejoy când a început să ia lecții de tragere la poligonul unde lucra.
  2. Lovejoy se confruntă cu 25 de ani de viață, iar McDavid se confruntă cu 50 de ani de viață în închisoare.
  3. Lovejoy și Mulvihill s-au separat în iulie 2014.
  4. Lovejoy l-a cunoscut pe Weldon McDavid Jr când a început să ia lecții de tragere la poligonul unde lucra.
  5. De asemenea, a fost condamnat și se confruntă cu peste 50 de ani de închisoare.

Citește și: Mark Feely (Penal) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte