Brandon Farris (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Brandon Farris este o personalitate americană în social media. El a crescut la fața locului pentru pagina sa de Facebook, care se numește singură. Publică în principal o marcă plină de viață de vlogging, care a inclus provocări extreme, etichete, parodii și seria sa „Google Translates ...” El este, de asemenea, popular pe YouTube, unde își postează și vlogurile comice. Pe lângă acesta, el este activ și pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Brandon Farris!

Brandon Farris Age

Câți ani are Brandon Farris? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Brandon Farris Înălțime și greutate

Cât de înalt este Brandon Farris? Ziua lui de naștere cade pe 5 iunie 1991. În prezent, are 29 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Carmen Pretty Hispanic (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Brandon Farris

Brandon FarrisWiki / Bio
Nume realBrandon Farris
PoreclăBrandon
Faimos caFacebook Star,

Social Media Star

Vârstă29 de ani
Zi de nastere5 iunie 1991
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-29-38 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaMaria Gloria
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Brandon Farris Prietena

Cine este iubita lui Brandon Farris? Este o relație cu Maria Gloria. Istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Brandon Farris Net Worth

Care este valoarea netă a lui Brandon Farris? El se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Brandon Walsh (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Brandon Farris Carieră

Brandon Farris iubește totul, de la muzică groovy la sport. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas. Are peste 2,2 milioane de adepți pe Facebook și peste 2 milioane de abonați pe YouTube. Categoriile de videoclipuri de pe pagina sa de Facebook includ „Încercarea mâncărurilor urâte !,” „Învățând! și „Video de gătit!” Este cunoscut că joacă farse și petrece cu prietenii săi la Westchester, New York. Îi place să-și folosească contul ‘Twitter’ pentru a răspândi pozitivitatea și a-i face pe oameni să chicotească.

Familia Brandon Farris

Numele tatălui și al mamei lui Brandon Farris nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Brandon Farris

  1. Brandon Farris este o personalitate din rețelele sociale, renumită pe Facebook, YouTube și Instagram pentru videoclipurile sale comice și vloguri despre încercarea de alimente urâte, gătit, provocări și parodii.
  2. A câștigat recunoaștere din seria sa populară „Google Translates”.
  3. A lucrat într-o cafenea și chiar a vândut cărți Pokemon pe eBay.
  4. El are un fan imens care îi urmărește contul Instagram.
  5. Unele dintre videoclipurile sale populare de pe YouTube sunt Life Hacks pe care orice femeie ar trebui să le cunoască, Bombă cu sclipici de 50 de lire !, Meșteșuguri uimitoare de 5 minute !, Meșteșuguri de 5 minute cu sora mea, Google Translate face tort de morcovi!

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found