Elaine Trebek Kares (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Elaine Trebek Kares, alias Elaine Callei, este o cunoscută femeie de afaceri și televizor american. De asemenea, este artistă și participă la numeroase galerii de artă. Este fosta soție a lui Alex Trebek și mama unei frumoase fiice pe nume Nicky Trebek. Elaine este în relații de căsătorie de trei ori. Începând cu 2020, soțul Elaine Trebek Kares este Peter Kares și probabil se bucură de viața lor de căsătorie. Mai târziu, și-a lansat propriile afaceri, care includ Scent Seal, care a modelat un nou sistem de parfumuri și parfumuri. Este foarte pasionată de arte și desene. Ea participă la numeroase galerii de artă și le prezintă oamenilor artele și galeriile sale. Poate că primește bani mulți de la galeriile de artă și pentru portretele și schițele sale fantastice. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, afacerile anterioare, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Elaine Trebek Kares.

Elaine Trebek Kares Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elaine Trebek Kares? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei nu sunt cunoscute. Are o pereche de ochi maro închis și are culoarea părului blond. Este și o ciudată de fitness. Îi place să facă yoga, drumeții și cardio. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Elaine Trebek Kares Age

Câți ani are Elaine Trebek Kares? S-a născut în 1963. Are 57 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Este absolventă de jurnalism a Universității de Stat din Ohio.

Elaine Trebek Kares Wikipedia

Wiki
Nume realElaine Trebek Kares
Nume / Nume de scenăElaine
Zi de nastereNecunoscut
Vârstă57 de ani (începând cu 2020)
ProfesieRadiodifuzor, femeie de afaceri
Renumit pentruLouis Callei

(m.? - bef. 1974)

Alex Trebek

(m. 1974; div. 1981)

Peter Kares

Locul nașterii / orașul natalColumbus, Ohio, S.U.A.
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Reședința curentăCalifornia, Statele Unite
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
Semn zodiacalzodia Gemeni
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri- 170 cm

În metri- 1,70 m

În picioare - 5'7 "

GreutateÎn kilograme- 55 kg

În lire sterline- 121 lbs

Măsurători ale corpului

Necunoscut
TalieNecunoscut
Măsura șolduluiNecunoscut
Marimea sutienuluiNecunoscut
Mărimea pantofului6 (Marea Britanie)
Mărimea rochieiNecunoscut
Corp lucratPotrivi
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
TatuajeN / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Relații
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioareLouis Callei

(m.? - bef. 1974)

Alex Trebek

(m. 1974; div. 1981)

IubituleSingur
Soț / SoțiePeter Kares
Copii1
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăNecunoscut
Alma MaterUniversitatea Columbia
Favorite
Actor favoritJohnny Depp
Actrita preferataJennifer Aniston
Culoare preferataalb
Mâncare favorităAlimente italiană
Loc preferatElveţia
Hobby-uriYoga, drumeții și cardio
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 15 milioane USD (începând cu 2020)
Contacte online
Link-uri de socializareFacebook, Twitter, Instagram (Inactiv)

Citește și:Laura Putty Stroud (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Elaine Trebek Kares Soț

Cine este soțul Elaine Trebek Kares? Se bucură de viața de căsătorit alături de iubitul ei soț Peter Kares. Chiar și după două căsătorii eșuate, femeia de afaceri și-a găsit dragostea vieții. Căsătoria Elaine Trebek Kares a fost căsătorită cu Louis Callei, Alex Trebek și Peter Kares. Prima ei căsătorie a fost cu Louis Callei și a născut o fiică frumoasă, Nicky Trebek. Dar au divorțat și Elaine s-a căsătorit cu Alex Trebek în 1974. Ea nu a avut niciun copil cu Alex, iar fostul cuplu a divorțat în 1981. Cu toate acestea, soțul de atunci al Elaine a devenit tată adoptiv al lui Nicky și i-a dat numele de familie. Ei bine, la urma urmei, Alex o tratează ca pe propria lui fiică.

Vorbind despre Nicky, este o fată foarte norocoasă că are un tată vitreg ca Alex Trebek. Lucrează ca asistentă de producție și este probabil apropiată de părinți. În prezent, ea are o relație iubitoare cu soțul ei, Peter Kares. Cuplul pare să ducă o viață minunată împreună. După căsătoria cu Peter, ea și-a lansat afacerea cu parfumuri pentru venituri și câștiguri bune.

Citește și:Lalania Hudson Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători ale corpului, Prieten, Familie, Valoare netă, Date

Elaine Trebek Kares Afaceri anterioare

Elaine a fost căsătorită anterior cu Alex Trebek, o personalitate de televiziune canadian-americană. El este gazda obișnuită a spectacolului de joc sindicat Jeopardy! din 1984. Alex a devenit tată adoptiv al fiicei lui Elaine din căsnicia sa anterioară. Kares și Jeopardy! gazdă Alex, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiul 4, a legat nodul la 25 septembrie 1974. S-au sărutat și au pronunțat soț și soție în fața a 150 de invitați. Din păcate, la fel ca prima ei căsătorie, a doua căsătorie a lui Elaine nu a durat prea mult. Din păcate, cuplul a divorțat pe 13 mai 1982. În prezent, amândoi au plecat mai departe și se bucură fericit de viața lor de căsătorie cu partenerii lor respectivi. Alex are o relație conjugală cu a doua sa soție, Jean Currivan Trebek, din 1990. Mai mult, au doi copii din relația lor.

Citește și: Alex Trebek (Jeopardy Host) Wikipedia, biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soție, carieră, familie, fapte

Citește și: Jean Currivan Trebek (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Elaine Trebek Kares Net Worth

Care este valoarea netă a Elaine Trebek Kares? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 15 milioane de dolari. Ea activează mult timp în afaceri și a lansat diferite linii precum Scent Seal, un nou sistem creat pentru ambalarea probelor de parfumuri și parfumuri. De asemenea, a lansat Mag-a-Music. În prezent, Kares deține și operează Gallery GO. Este o galerie de artă cu sediul în Los Angeles, California. Pe lângă afaceri, a găzduit și diferite programe la televizor. Fostul ei soț, Alex Trebek, este una dintre cele mai bogate personalități de televiziune. El deține o valoare netă totală de 75 de milioane de dolari. La fel, el primește un salariu de aproximativ 78.000 de dolari pe episod și 18 milioane de dolari anual.

Elaine Trebek Kares Fapte

  1. A fost un iepuraș Playboy în anii 1960 sub pseudonimul Teddy Howard.
  2. Cu primul ei soț Louis Callei, s-a mutat mai târziu la Toronto, Ontario, Canada, unde și-a condus propria afacere de promovare și planificare a petrecerilor înainte de a se alătura CHCH-TV din Hamilton ca gazdă a unui talk show zilnic, Call Callei.
  3. Spectacolul a fost remarcat în special pentru interesul lui Callei care susține limitele pentru subiectele sexuale; interviul ei din 1972 cu Xaviera Hollander a dus la o mustrare din partea Comisiei canadiene de radioteleviziune și telecomunicații la începutul anului 1973.
  4. Ea a părăsit CHCH pentru a prelua funcția de cohost pentru Canada AM a CTV în februarie 1973, după ce Carole Taylor a părăsit programul pentru a se alătura W5.
  5. Cu toate acestea, a durat doar câteva luni înainte de a părăsi programul de comun acord că nu se potrivește bine pentru un spectacol de dimineață și a fost succedată de Helen Hutchinson.
  6. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Nicky Trebek (Fiica lui Alex Trebek) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found