De'arra Taylor (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

De’arra Taylor este un YouTuber american și o personalitate de social media. Ea a susținut calitatea de star pentru canalul ei YouTube De’arra & Ken 4 Life. Ea și logodnicul ei, Ken Walker, bine cunoscuți pentru documentarea vieții lor de familie sub canalul ei. Ulterior au lansat propria serie web numită De’Arra & Ken’s Prank Show. Recent, cuplul care a creat practic termenul „obiective de relație” cu canalul lor YouTube De’arra & Ken 4 Life ar putea să nu mai fie un cuplu pe viață mult mai mult. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre De’arra Taylor.

De’arra Taylor Înălțime și greutate

Cât de înaltă este De’arra Taylor? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

De’arra Taylor Age

Câți ani are De’arra Taylor? Ziua ei de naștere cade pe 17 aprilie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Tennessee. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

De’arra TaylorWiki / Bio
Nume realDe’arra Taylor
PoreclăDe’arra
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere17 aprilie 1996
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleKen Walker
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

De’arra Taylor Boyfriend

Cine este iubitul lui De’arra Taylor? Este logodită cu Ken Walker în 2019. Se uitau la întâlniri în 2014. Mai mult, recent, De’arra și Ken 4 Life s-ar putea să nu mai fie un cuplu pe viață mult mai mult. Un videoclip cu Ken care se simte foarte confortabil cu o altă femeie a făcut ca internetul să se învârtă, iar oamenii sunt convinși că Ken a înșelat-o pe De’arra. Videoclipul îl arată pe Ken cu mâna pe fundul altei femei într-o parcare cu alte două persoane.

Citește și: Ken Walker (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

De’arra Taylor Net Worth

Care este valoarea netă a lui De’arra Taylor? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ea și-a creat canalul YouTube pe 11 decembrie 2014. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

De’arra Taylor Fapte

  1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  7. Ea a postat acolo primul videoclip al cuplului pe 18 aprilie 2015.
  8. Cuplul, care are aproximativ 20 de ani, este împreună de aproximativ șase ani și și-a început canalul YouTube în 2014.
  9. De atunci, au crescut următorii la peste 6 milioane doar pe YouTube. Cuplul postează în mod regulat pe canal cu videoclipuri precum „Am o mașină nouă !!?” și „Am pus logodna mea [sic] în JELLO (glumă!).”
  10. Este foarte apropiată de fratele ei Ken Walker.

Citește și: Kenneth Walker (Breonna Taylor Boyfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubită, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found