Noah Schnapp (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Noah Schnapp? Este un actor canadian-american. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Will Byers în serialul de televiziune de groază de ficțiune Netflix, Stranger Things. Pentru serie, el a câștigat un Screen Actors Guild Award pentru interpretarea remarcabilă a unui ansamblu într-un serial dramatic. Reglați biografia și explorați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, cariera, familia, prietena lui Noah Schnapp și multe altele despre el.

Noah Schnapp Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Noah Schnapp? Uimitorul actor se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 51 Kg sau 112 lbs. El este și un ciudat de fitness. Are ochi și păr de culoare maro închis. Poartă un pantof cu mărimea de 6 SUA.

Noah SchnappWiki / Bio
Nume realNoah Schnapp
PoreclăNoah
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere3 octombrie 2004
Locul naşteriiScarsdale, NY
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in
Greutateaproximativ 51 kg (112 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 34-28-33 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Noah Schnapp Bio, vârstă și familie

Câți ani are Noah Schnapp? Ziua lui de naștere cade pe 3 octombrie 2004. În prezent, are 15 ani. S-a născut în Scarsdale, New York. Are cetățenie canadiană. Numele mamei sale este Mitchell și tatăl, Karine Schnapp. Are și frați. Are o soră geamănă pe nume Chloe. Schnapp este evreu și își avea Barul Mitzvah în Israel. Familia lui este din Montreal, Quebec, Canada și vizitează orașul des. Mama lui este de origine evreiască marocană. În ceea ce privește calificările educaționale, el urmează liceul.

Noah Schnapp Career & Net Worth

Noah Schnapp Cronologie și valoare netă a carierei: A început să joace la vârsta de șase ani. Profesorul său de actorie i-a recomandat să urmeze actoria profesională doi ani mai târziu. În 2015, a exprimat vocea lui Charlie Brown în filmul The Peanuts. A lucrat alături de câștigătorii Oscarului Steven Spielberg și Tom Hanks în Bridge of Spies. În 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane USD (USD).

Citește și: Top 5 look-uri de colegiu inspirate de TikTok Star Charli D’amelio

Fapte despre Noah Schnapp

  1. Prietena și întâlniri: În prezent, este singur și nu a oferit nicio idee despre viața sa romantică și amoroasă. Este foarte concentrat pe carieră și studii.
  2. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. El a exprimat personajul principal, Charlie Brown, în filmul The Peanuts din 2015.
  4. Dorința lui Schnapp de actorie a început când avea aproximativ 5 ani după ce a urmărit producția de pe Broadway a lui Annie.
  5. La o vârstă foarte fragedă, s-a alăturat orelor de actorie.
  6. Alte roluri ale sale în film sunt Roger Donovan în drama istorică a lui Steven Spielberg Bridge of Spies (2015) și vocea lui Charlie Brown în filmul animat The Peanuts Movie (2015).

În concluzie

Noah Schnapp s-a născut cu naționalitate canadiană și mai târziu a cucerit și naționalitatea americană. Părinții săi Karine și Mitchell Schnapp care erau din Montreal. Are o soră geamănă pe nume Chloe. Are un câine pe nume Spaghetti și Riley, care are propriul său cont Twitter. Galbenul este culoarea preferată de Noe. Iubesc călătoriile și fotografia. Este un pasionat iubitor de animale de companie. El conduce, de asemenea, canalul său pe YouTube.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found