Maggie Rawlins (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Maggie Rawlins este un model american. O tânără din SUA se descurcă bine în lumea dansului, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple. A fost prezentată pe site-ul web GQ în martie 2016. De asemenea, a participat la un apel de distribuție pentru ediția Sports Illustrated Swimsuit în martie 2016. Tânăra publică o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Reglați biografia!

Maggie Rawlins Age

Câți ani are Maggie Rawlins? S-a născut la 18 februarie 1988 în Greenville, SC. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană. Care este etnia lui Maggie Rawlins? Ea aparține etniei mixte.

Maggie Rawlins Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Maggie Rawlins? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Maggie Rawlins? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Sophie Anderton (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Fapte

Maggie Rawlins Wiki

Maggie RawlinsWiki / Bio
Nume realMaggie Rawlins
PoreclăMaggie
Faimos caModel
Vârstă32 de ani
Zi de nastere18 februarie 1988
Locul naşteriiGreenville, SC
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Maggie Rawlins

Cine este iubitul lui Maggie Rawlins? Ea este singură. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Maggie-Rawlins-fapte

Citește și: Maeva Marshall (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Fapte

Valoarea netă a Maggie Rawlins

Cât costă valoarea netă a lui Maggie Rawlins? Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Maggie Rawlins

  1. Maggie Rawlins are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Arabella Chi (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found