Young Adz (Rapper) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Young Adz este un rapper și cântăreț britanic. A devenit faimos ca membru al colectivului britanic de hip hop D-Block Europe, adesea prescurtat în DBE, este un colectiv britanic de hip hop, format din Adam Nathaniel „Young Adz” Williams, Ricky Earl „Dirtbike LB” Banton și Lil Pino din Lewisham, Londra. Au lansat un album numit Home Alone, care a ajuns pe locul șase pe topurile din Marea Britanie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Young Adz și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea tânărului Adz

Cât de înalt este Tânărul Adz? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 129 lbs. Are ochi căprui închis și are părul cret și cret. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Tânărul Adz Age

Câți ani are tânărul Adz? Ziua lui de naștere cade pe 29 iulie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Citește și: August Alsina (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Iubită, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Tânărul AdzWiki / Bio
Nume realTânărul Adz Williams
PoreclăTânărul Adz
Faimos caRapper
Vârstă25 de ani
Zi de nastere29 iulie 1995
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-30-37 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Tânăra iubită Adz

Cine este iubita lui Young Adz? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Granger Smith (cântăreț) Wiki, Bio, Fiu, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Tânărul Adz Net Worth

Care este valoarea netă a lui Young Adz? A început să rapească la o vârstă foarte fragedă de șapte ani. Colectivul său a venit cu numele ca referință la grupul de hip hop din New York din anii ’90, The Lox. Au fost semnate de etichetă la începutul anului 2014 pentru a aduce la viață D-Block Europe. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Tânăra familie Adz

Numele tatălui și al mamei tânărului Adz nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Tineri Adz Fapte

  1. D-Block Europe, adesea prescurtat în DBE, este un colectiv britanic de hip hop, format din Adam Nathaniel „Young Adz” Williams, Ricky Earl „Dirtbike LB” Banton și Lil Pino din Lewisham, Londra.
  2. Numele lor este o referință la The Lox.
  3. Au fost semnate de etichetă la începutul anului 2014 pentru a aduce la viață D-Block Europe.
  4. Duo-ul a devenit faimos în 2017 după ce a lansat numeroase single-uri, inclusiv „Cantități mari”. Stilul lor cuprinde elemente de grime, hip hop și trap britanic, precum și utilizarea Auto-Tune.
  5. Mix-tape-ul de debut al lui D-Block Europe Any Minute Now, este un proiect de colaborare cu rapperul britanic din Londra Yxng Bane, a fost lansat în 2018 și ocupat pe locul 14 în topul albumelor din Marea Britanie.
  6. Mixtape-ul lor de debut solo, Home Alone, a fost lansat la 15 februarie 2019 și a atins numărul 6 în topul albumelor din Marea Britanie, urmat de cel de-al doilea mixtape din 2019, PTSD, care a fost cel mai de succes lansare a acestora debutând pe locul 4 în topul albumelor din Marea Britanie.
  7. Albumul lor de debut The Blue Print - Us Vs. Au ajuns pe locul 2 în topul albumelor din Marea Britanie pe 16 octombrie 2020.
  8. Tânărul Adz este activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Lil Skies (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Fiu, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte