Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Scott Disick? El este o personalitate americană de televiziune, o vedetă a realității și o persoană socialistă. El a renumit la importanță și este cel mai faimos pentru că a jucat ca membru principal al distribuției la Keeping Up with the Kardashians și spinoff-urile sale. În afară de aceasta, el a devenit cunoscut pentru relația sa continuă cu Kourtney Kardashian și problemele sale legate de alcool. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, înălțimea, greutatea, vârsta, prietena, întâlnirile, valoarea netă, cariera și multe altele despre Scott Disick!

Scott Disick Înălțime și greutate

Cât de înalt este Scott Disick? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,91 m sau 191 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

FlightReactsWiki / Bio
Nume realScott Disick
PoreclăScott
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă37 de ani
Zi de nastere26 mai 1983
Locul naşteriiEastport, NY
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,91 m (5 ft 9 in)
Greutateaproximativ 58 kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaChristine Burke
CopiiFiica: Penelope

Fiul: domnie și mason

SoțulKourtney Kardashian (2006-2015)

Sofia Richie (2017 – prezent)

Valoarea netăAproximativ 25 milioane USD (USD)

Scott Disick Prietena și întâlnirile

Cine este iubita lui Scott Disick? Disick s-a întâlnit cu Kourtney Kardashian din 2005 până în 2016. A avut trei copii cu Kourtney Kardashian. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică pe nume Penelope și doi fii pe nume Reign și Mason. Mai mult, Disick a declarat mai târziu, în 2013, că sunt fericiți și a spus: „Simt că aș vrea să mă căsătoresc mai mult decât a făcut-o și apoi, fiindcă a fost mereu atât de neinteresată, am decis să nu fiu . ” Cuplul s-a despărțit în 2015, dar au împărțit custodia și au părinți copiii lor. Mai târziu, în 2016, s-a întâlnit pe scurt cu Christine Burke. Începând din 2017, are o relație de repetare / dezactivare cu Sofia Richie.

Scott Disick Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Scott Disick? El a postat o fotografie pe site-ul de socializare Instagram, care afișa o rolă de hârtie igienică făcută din facturi de 100 de dolari. El a avut propriul său reality show numit Flip It Like Disick. El și Lamar Odom au încheiat o prietenie în legătură cu întâlnirile cu surorile Kardashian. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 25 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Scott Disick

  1. Disick a avut probleme cu consumul de alcool și droguri.
  2. El a fost temporar sobru în 2011, timp în care a afirmat: „Sunt mai drăguț acum că sunt sobru”.
  3. În prezent, el locuiește în Hidden Hills, California, într-o casă împărtășită cu Richie.
  4. Disick postează adesea anunțuri sponsorizate pe Instagram și, odată ce a postat accidental instrucțiunile sponsorului în subtitrare.
  5. În 2018, Disick și-a început propria linie de îmbrăcăminte, Talentless.
  6. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  7. Albastrul este culoarea lui preferată.

Citește și: Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found