Sasha Banks (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Sasha Banks este un luptător profesionist american. Ca membru al SmackDown sub numele de inel Sasha Banks, ea este semnată la WWE, unde este în prezent dublă campioană în cea de-a cincea domnie a ei ca campioană Raw pentru femei și o jumătate a campionilor echipei feminine WWE cu Bayley în a doua lor domni. Anterior, ea s-a luptat pe circuitul independent, mai ales pentru Chaotic Wrestling, unde a avut odată Campionatul feminin de lupte haotice. Ea și-a făcut debutul în ring, sub numele de Mercedes KV, pe 1 octombrie 2010. Reglați biografia și explorați mai multe despre înălțimea, greutatea și multe alte fapte.

Sasha Banks Bio, vârstă și familie

Câți ani are Sasha Banks? S-a născut la 26 ianuarie 1992 în Fairfield, CA. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu este cunoscut în domeniul public. Familia ei s-a stabilit la Boston, Massachusetts, unde și-a început cariera de luptător profesional. Verii ei sunt rapperii Snoop Dogg, Daz Dillinger și Ray J, precum și cântăreața Brandy. În ceea ce privește calificările educaționale, ea a mers la școală online și a crescut urmărind All Japan Women’s Pro-Wrestling (AJW). Este de origine afro-americană și europeană. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Sasha Banks Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sasha Banks? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C. În plus, are ochi negri și îi place să-și vopsească culoarea părului cu diferite nuanțe.

Soțul Sasha Banks

Care este numele Sasha Banks Husband? S-a căsătorit cu Sarath Ton, cunoscut și sub numele de Kid Mikaze, în 2016. Este un fan al muzicii K-pop și al animeului japonez Sailor Moon.

Cariera Sasha Banks

A început să se antreneze cu Chaotic Wrestling în 2008. A fost primul meci feminin care a condus vreodată un NXT TakeOver, primul meci Iron Woman din istoria WWE și cel mai lung meci feminin din istoria WWE de atunci cu o durată de 30 de minute. A câștigat Campionatul inaugural WWE pentru femei în echipe cu partenerul ei de echipă, Bayley, în 2019.

Valoarea netă a Sasha Banks

Care este valoarea netă a Sasha Banks? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari, ca în 2020. Lupta este sursa ei principală de venit. Este antrenată de Brian Fury, Brian Milonas, Hanson, Sara Del Rey.

Sasha BanksWiki / Bio
Nume realMercedes Justine Kaestner-Varnado
PoreclăSasha Banks
Faimos caLuptător
Vârstă28 de ani
Zi de nastere26 ianuarie 1992
Locul naşteriiFairfield, CA
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in (1,65 m)
Greutate55 Kg (121 lbs)
Statistici ale corpului34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleN / A
SoțulSarath Ton (m. 2016)
Valoarea netăAproximativ 12 milioane de dolari

Citește și: Brock Lesnar (WWE) Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Carieră, Soție, Soț / soție, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Sasha Banks

  • Banks și-a făcut debutul în jocul video WWE în WWE 2K17.
  • Ulterior a apărut în WWE 2K18, WWE 2K19 și WWE 2K20.
  • Ea apare și în jocurile mobile WWE SuperCard și WWE Mayhem.
  • Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  • KV a obținut prima victorie când ea și Roxx i-au învins pe Alexxis și Mistress Belmont într-un meci de echipe, în 2011.
  • Este de origine afro-americană și europeană.
  • Biografia ei pe instagram citește: „Găsirea scopului meu, Să proxenetez un fluture”.

Citește și: Bayley (luptător) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Logodnic, Afaceri, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found