Annemunition (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Annemunition este un popular jucător video american care își transmite jocurile pe Twitch. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe Twitch. Annemunition difuzează o varietate de jocuri, dar este adesea văzută jucând jocuri, cum ar fi „Call of Duty”, „League of Legends” și „Fortnite”. De asemenea, ea postează conținut pentru jocuri pe YouTube. Mai mult, are peste 569.000 de persoane interesate sub canalul ei Twitch. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Annemunition, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea muniției

Cât de înaltă este Annemunition? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 143 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători de muniție

Care sunt măsurătorile corpului Annemunition? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Nemunition Age

Cati ani are Annemunition? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Care este numele real al Annemunition? Numele ei real este Anne Munition. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Muniția-vârstă

Citește și: Sodakite (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Annemunition Wiki

MunițieWiki / Bio
Nume realAnne Munition
PoreclăMuniție
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (143 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 16.000 $ (USD)

Annemunition Boyfriend

Cine este iubitul Annemunition? Este singură și este foarte concentrată spre cariera ei. Istoria ei de întâlniri din trecut nu este, de asemenea, dezvăluită de ea.

Muniție-iubit

Citește și: Foxcomb (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Valoarea netă a muniției

Cât este valoarea netă a Annemunition? Câștigă sute de dolari prin canalul ei de YouTube. Canalul ei cronicizează vlogurile din călătoriile ei și prezintă puncte culminante în joc. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 16.000 USD (USD).

Fapte despre muniție

  1. Annemunition are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  4. Pe lângă faptul că are unul dintre cele mai fierbinți corpuri, Annemunition este irezistibil de atractivă.
  5. Ea este un iubitor de tatuaje și iubitoare de animale de companie, de asemenea.

Citește și: QTCinderella (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found