Technoblade (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Technoblade este un youtuber american și influențator de social media. Este bine cunoscut pentru postarea de jocuri video pe canalul ei. El a acumulat 3,9 milioane de abonați. Este bine cunoscut pentru abilitățile, strategia și tactica sa în PvP. Încarcă în principal videoclipuri de comedie și Minecraft. El a creat o serie pentru canalul său numită Skywars. În comunitatea Minecraft este considerat de obicei unul dintre cei mai buni jucători din lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Technoblade despre el!

Înălțimea și greutatea tehnologiei

Cât de înaltă este Technoblade? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Epoca tehnoblade

Câți ani are Technoblade? Ziua lui de naștere cade la 1 iunie 1999. În prezent, are 21 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în California, Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Technoblade

TehnobladaWiki / Bio
Nume realTehnoblada
PoreclăTechno
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere1 iunie 1999
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietena Technoblade

Cine este iubita Technoblade? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru.

Valoarea netă a Technoblade

Care este valoarea netă a Technoblade? Doar Techno a strâns 11.625 de dolari pentru scopuri caritabile, din 36.264 de dolari strânși în total la eveniment. El se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Rachel Cook (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Cariera Technoblade

Technoblade face ca majoritatea videoclipurilor sale pe serverul Minecraft să fie cunoscute sub numele de Hypixel. A câștigat rangul [PIG +++] pe popularul server Minecraft Hypixel pentru că a câștigat turneul Minecraft luni de patru ori. Technoblade este foarte bine cunoscut în întreaga comunitate Minecraft pentru că este foarte bun în lupta PVP.

Familia Technoblade

Technoblade cunoscută și sub numele de Technothepig și The Blade. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. De asemenea, are 3 surori, 1 frate și un câine pe nume Floof, pe care îl folosește ocazional pentru vederi. De asemenea, joacă adesea versiunea Skyblock de la Hypixel, prezentându-i deseori prietenii sau membrii co-op, Jiyn, TimeDeo și xHascox. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Fapte tehnoblade

  1. Technoblade a câștigat evenimentul cu ShotGunRaids și a primit plata de 5.000 $, precum și rangul prestigios.
  2. În săptămâna 13, a făcut echipă cu Wilbur Soot.
  3. El este activ și pe platforma Instagram.
  4. Recent, a participat la evenimentul de campionat MC al lui Noxcrew și Dangthatsalongname.
  5. El crede în „Dacă vreau să mor în urma unui incendiu, tot ce trebuie să fac este să ies afară”.

Citește și: Shane Madej (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found