Charlotte Tilbury (Make-Up Artist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Charlotte Tilbury este o make-up artist britanică, fondatoare, președinte, președinte și director creativ al mărcii sale de machiaj și îngrijire a pielii, Charlotte Tilbury Beauty Ltd. Este o persoană amabilă care nu rănește pe nimeni de bunăvoie. Este optimistă și pasionată de tot ceea ce face. Cu toate acestea, întrebată despre hobby-urile ei, a spus că se consideră destul de plictisitoare, dar îi place să asculte muzică și să meargă la concerte. Mai mult decât atât, ea este, de asemenea, un editor britanic Vogue Contributing Beauty și ambasador global pentru Women for Women International. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Charlotte Tilbury Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Charlotte Tilbury? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-32-38 inch. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Charlotte Tilbury Age

Câți ani are Charlotte Tilbury? Ziua ei de naștere cade pe 10 februarie 1973. Are 47 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. Când avea 13 ani, Charlotte s-a mutat înapoi la Londra pentru a urma un internat, unde a început să experimenteze machiajul.

Citește și: Kailin Chase (artist de machiaj) Bio, soț, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, carieră, fapte

Charlotte TilburyWiki / Bio
Nume realCharlotte Tilbury
PoreclăCharlotte
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă47 de ani
Zi de nastere10 februarie 1973
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieGeorge Waud
Valoarea netăaproximativ 3,5 milioane USD (USD)

Charlotte Tilbury Soț

Cine este soțul Charlottei Tilbury? Este căsătorită cu producătorul de film George Waud în iunie 2014. Cuplul are doi fii. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu actorul Charles Forbes, de care a divorțat în 2006. A avut un fiu pe nume Flynn cu Charles.

Citește și: Ashley Strong (MakeUp Artist) Bio, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Charlotte Tilbury Net Worth

Care este valoarea netă a Charlottei Tilbury? În 2013, Charlotte Tilbury și-a lansat propriul brand de frumusețe cu o gamă de îngrijire a pielii și machiaj, Charlotte Tilbury Beauty Ltd. la Selfridges din Londra. A lucrat cu numeroase vedete, printre care A-listers precum Kate Moss, Kim Kardashian și Gisele Bundchen. Valoarea sa netă este estimată la peste 3,5 milioane de dolari (USD).

Charlotte Tilbury Fapte

  1. Charlotte Tilbury și-a anunțat parteneriatul cu puterea spaniolă de modă și parfumuri Puig, în iunie 2020.
  2. Cel mai căutat artist de machiaj al anului de la Google și artistul de machiaj preferat al cititorilor Allure din 2020 este Charlotte Tilbury.
  3. Ea și părinții ei s-au mutat la Ibiza când avea nouă luni.
  4. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Rujul Bold Red este preferatul ei.

Citește și: Nikkie De Jager (Makeup Artist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found