Sonet Ewa (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ewa Sonnet, este un model american și o personalitate de televiziune. Născută în Polonia, s-a aventurat în modele de tânără și a creat o impresie semnificativă când a mers pe rampă la „London Fashion Week”. După ce a apărut inițial în reviste bine cunoscute, precum „Tatler”, „Love”, V, 'și' iD ', ea a continuat să modeleze pentru unele mărci de modă populare. A început să posteze fotografii pe Instagram în iunie 2014. Binecuvântată cu un fizic impresionant, Ewa este, de asemenea, foarte populară pe rețelele sociale, cu milioane de adepți pe Facebook, precum și pe Instagram. Ewa este destul de populară, nu doar pentru cariera sa de model, ci și pentru moștenirea familiei sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile sonetului Ewa

Cât de înaltă este Soneta Ewa? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale sonetului Ewa? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Ewa Sonet Age

Câți ani are sonetul Ewa? Ziua ei de naștere cade pe 8 martie 1985. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Polonia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Nicolette Shea (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Ewa Sonnet Wiki

Sonet EwaWiki / Bio
Nume realSonet Ewa
PoreclăEwa
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă35 de ani
Zi de nastere8 martie 1985
Locul naşteriiPolonia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Ewa Sonnet Boyfriend

Cine este iubitul lui Ewa Sonnet? Vedeta și superba vedetă Instagram Ewa Sonnet este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Ewa Sonet Net Worth

Cât este valoarea netă a sonetului Ewa? A început să-și posteze mai întâi fotografii pe Instagram în iunie 2014. În plus față de modelare, a postat și conținut de stil de viață care o prezenta cu un Eagle Bald Bald american și zburând cu un simulator Boeing 737. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Ewa-Sonet-fapte

Citește și: Adut Akech (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Etnie, Religie, Fapte

Cariera sonului Ewa

Ewa Sonnet, o tânără fată din SUA, se descurcă bine în lumea dansului, precum și în social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei excepțional de modelare, Ewa Sonnet impresionează lumea cu imaginile ei fierbinți, superbe și sfâșietoare de pe platformele de socializare.

Fapte despre sonetul Ewa

  1. Ewa Sonnet postează o varietate de conținut de modelare, inclusiv în costum, îmbrăcăminte de stradă și lenjerie de corp sub contul ei de Instagram.
  2. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. Roșu și negru este culoarea ei preferată.

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found