Rony Abovitz (Antreprenor) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Fapte

Rony Abovitz este un antreprenor american. El a fondat MAKO Surgical Corp. În afară de aceasta, Abovitz este fondatorul companiei de realitate mixtă Magic Leap și a funcționat ca CEO al acesteia de la fondarea sa în 2010. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Age, Height, Weight a lui Rony Abovitz. , Soție, Patrimoniu, Familie, Carieră și multe altele Fapte despre el!

Rony Abovitz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Rony Abovitz? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Rony Abovitz Bio, Age & Family

Câți ani are Rony Abovitz? S-a născut în 1971. În prezent, are 49 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. El aparține unei familii de evrei ortodocși. Are și frați. Părinții săi au emigrat din Israel în Cleveland, Ohio în 1962. Tatăl lui Abovitz a lucrat în industria imobiliară, iar mama sa a fost artistă. Conform educației sale, el este bine educat. A urmat cursurile Universității din Miami.

Citește și: Norma Gigaba (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Carieră, Fapte

Rony AbovitzWiki / Bio
Nume realRony Abovitz
PoreclăRony
Faimos caAntreprenor
Vârstă49 de ani
Zi de nastere1971
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (139 lbs)
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
Copiida
Soția / soțiaCăsătorit
Valoarea netăaproximativ 4,5 miliarde de dolari

Rony Abovitz Net Worth

Care este valoarea netă a lui Rony Abovitz? Compania sa MAKO a fost achiziționată de Stryker Corporation în 2013 pentru 1,65 miliarde USD. Valoarea sa netă este estimată la peste 4,5 miliarde de dolari.

Citește și: Hope Hicks (Antreprenor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Familie: 10 fapte despre ea

Soția lui Rony Abovitz

Cine este soția lui Rony Abovitz? Este un bărbat căsătorit, dar numele soției sale nu este cunoscut în domeniul public. Mai mult decât atât, istoria sa de întâlniri anterioare nu este nici ea cunoscută.

Fapte Rony Abovitz

  1. În 2011, Abovitz a fondat o companie de realitate virtuală numită Magic Leap, cu sediul în Florida.
  2. Mai mult, în 2017, Abovitz a vorbit la conferința anuală Black Tech Week, unde și-a împărtășit câteva dintre obiectivele sale pentru compania Magic Leap.
  3. Mai târziu, în februarie 2018, el a vorbit la conferința Recode’s Code Media despre tehnologia de realitate augmentată pe care o dezvoltă compania sa.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. El nu este activ pe platformele de socializare.

Citește și: Lewis Howes (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Fapte, Citate


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found