Eric Holcomb (guvernator al Indiana) Wiki, biografie, vârstă, valoare netă, înălțime, greutate, soție, copii, carieră, fapte

Eric Joseph Holcomb (născut la 2 mai 1968) este un politician american bine cunoscut, care a ocupat funcția de guvernator al 51-lea și actual din Indiana din 2017. A ocupat funcția de locotenent al 51-lea guvernator al Indiana din 2016 până în 2017 sub guvernatorul Mike Pence, acum al 48-lea vicepreședinte. Președinte al Statelor Unite. Holcomb a fost nominalizată să ocupe restul mandatului locotenent-guvernatorului Sue Ellspermann după ce a demisionat pe 2 martie 2016 pentru a deveni președinte al Ivy Tech Community College. În 2016, el a câștigat alegerile pentru guvernator al Indiana în fața candidatului democrat John R. Gregg. Reglați biografia!

Eric Holcomb Vârstă, înălțime și greutate

El este înalt, Eric Holcomb? Are 51 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 70 Kg. Culoarea ochilor lui este maro închis și are părul brun. Poartă un pantof de mărimea 9 UK.

Eric Holcomb Wiki

Wiki / Bio
Nume realEric Joseph Holcomb
PoreclăEric
Născut2 mai 1968
Vârstă51 de ani (începând cu 2020)
ProfesiePolitician
Cunoscut pentru51 și actualul guvernator al Indiana
Partid politicRepublican
Locul naşteriiLouisville, Kentucky, S.U.A.
ŞedereReședința guvernatorului
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
Etniealb
HoroscopSăgetător
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'7 "
Greutate70 kg

Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Soț / soțieJanet Holcomb
CopiiN / A
Calificare
EducaţieColegiul Hanovra (BA)
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 138 mii dolari USD (începând cu 2020)
Contacte online
Link-uri de socializareInstagram, Twitter, Facebook
Site-ul webwww.in.gov

Citește și:Andy Beshear (guvernator al Kentucky) Biografie, vârstă, valoare netă, înălțime, greutate, soție, copii, carieră, fapte

Eric Holcomb Soție și copii

Soția lui Eric Holcomb: Este căsătorit cu Janet Holcomb. Soția lui Holcomb, Janet, conduce o afacere de familie în județul Madison, Indiana. Nu au copii, dar dețin un schnauzer în miniatură, Henry Holcomb, cunoscut sub numele de „Primul câine din Indiana”

Eric Holcomb Biografie, familie și educație

Holcomb s-a născut pe 2 mai 1968 în Indianapolis, Indiana. Informațiile despre familie nu sunt cunoscute de acum. Conform educației sale, a absolvit liceul Pike din Indianapolis, Indiana și, în 1990, la Hanover College din Hanover, Indiana. În timp ce se afla la Hanovra, s-a alăturat fraternității Phi Gamma Delta și a ocupat funcția de președinte al capitolului. Holcomb a servit în Marina Statelor Unite timp de șase ani ca ofițer de informații, staționat în Jacksonville, Florida și în Lisabona, Portugalia. El a primit un doctorat onorific în litere umane de la Universitatea Trine pe 5 octombrie 2018 și un doctorat onorific în drepturi de la Universitatea Anderson pe 11 mai 2019.

Eric Holcomb Cariera politică

Cariera lui Eric Holcomb a început să lucreze pentru John Hostettler, membru al Camerei Reprezentanților Statelor Unite, în 1997. A candidat la Camera Reprezentanților din Indiana împotriva lui John Frenz, dar a fost învins, în 2000. A devenit președinte al Partidului Republican Indiana în 2011. A demisionat pentru a deveni șeful de stat major al senatorului american Dan Coats, în 2013. În martie 2015, Coats a anunțat că nu va candida pentru reelecție la Senat la alegerile din 2016, iar Holcomb și-a anunțat intenția de a candida. S-a retras din cursa Senatului, în 2016. A fost depus în funcție pe 9 ianuarie 2017.

Valoarea netă a lui Eric Holcomb

Care este valoarea netă a lui Eric Holcomb? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 138 de mii de dolari. Domnul Holcomb deține peste 669 de unități de acțiuni Kirby în valoare de peste 133.056 dolari și în ultimii 2 ani a vândut acțiuni KEX în valoare de peste 5.247 dolari. În medie, Eric tranzacționează aproximativ 82 de unități la fiecare 16 zile din 2018. Începând cu 24 ianuarie 2020, el deține încă cel puțin 2.851 de unități de acțiuni Kirby. Cea mai recentă tranzacție de acțiuni a fost executată de Scott P Miller la 8 aprilie 2020, tranzacționând 803 de unități de acțiuni KEX în valoare de 37.476 USD.

Citește și: Caroline Kennedy (politician) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț / soție, fapte

Fapte despre Eric Holcomb

  1. Adresa poștală a lui Eric depusă la SEC este 55 WAUGH DRIVE, SUITE 1000, HOUSTON, TX, 77007.
  2. Este contabil public certificat și are o diplomă de licență în administrarea afacerilor în contabilitate la Universitatea Metodistă de Sud.
  3. El a servit compania ca vicepreședinte, relații cu investitorii din decembrie 2017.
  4. Înainte de a se alătura companiei, a fost angajat la Baker Hughes Incorporated din 2003 până în decembrie 2017, îndeplinind diverse roluri, inclusiv director de relații cu investitorii, director financiar pentru America de Nord, director financiar pentru America de Nord Offshore și director financiar pentru Canada.

Eric Holcomb Covid-19

El a citat pe postarea sa de pe Instagram: „Am livrat astăzi o adresă la nivel de stat pentru a ordona ca Hoosierii să rămână în casele lor, cu excepția cazului în care sunt la serviciu sau pentru activități permise, cum ar fi îngrijirea altora, obținerea aprovizionării necesare și pentru sănătate și siguranță. Ordinul este în vigoare în perioada 25 martie - 7 aprilie. Următoarele două săptămâni sunt esențiale pentru a încetini răspândirea COVID-19 și trebuie să încetinim răspândirea. Trebuie să faceți parte din soluție, nu din problemă. Primul caz pozitiv de COVID-19 în Indiana a fost raportat pe 6 martie. De atunci, numărul cazurilor pozitive a crescut aproape zilnic, crescând pe măsură ce capacitatea de testare a crescut. În această dimineață, numărul de teste finalizate în Indiana este de 1.960, numărul de cazuri pozitive este de 259 și au fost raportate 7 decese. Dau exemplul prin trimiterea personalului guvernului de stat acasă să lucreze cât mai mult posibil și închiderea facilităților noastre pentru interacțiunea publică începând de marți, cel puțin următoarele două săptămâni. Începând de marți, toate birourile guvernamentale de stat vor fi închise activității publice în persoană până cel puțin pe 7 aprilie. Aceasta include complexul Government Center din Indianapolis și alte birouri din tot statul, inclusiv sucursalele Biroului Indiana al Vehiculelor Motorizate. Angajații de stat vor lucra de la distanță ori de câte ori este posibil și vor continua să ofere funcții de bază online și telefonic. Toate funcțiile de siguranță publică vor continua. Împreună cu închiderile, am ordonat prelungirea automată a tuturor licențelor eliberate de stat și voi sfătui forțele de ordine să se abțină de la a emite citații pentru permisul de conducere sau înregistrarea care expiră în timpul acestei urgențe. Statul, împreună cu orașul și toate sistemele de spitale din județul Marion, a activat un centru de operațiuni de urgență cuprinzător pentru a maximiza capacitatea spitalului și pentru a asigura coordonarea comună. Centrul este însărcinat cu urmărirea inventarului tuturor paturilor, materialelor și personalului de spital, pe măsură ce numărul pacienților cu COVID-19 crește. Sunt mândru de sistemele noastre de spitale care participă la faza inițială a acestui proces, Sănătatea Eskenazi, Sănătatea UI, Sănătatea franciscană, Rețeaua de sănătate comunitară și Ascensiunea. Județul Marion este locul în care ne aflăm ”.

Citește și: Sarah Palin (politician) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț, copii, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found