Paris Dunn (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Paris Dunn este o vedetă și un model american de Instagram. Ea a arătat coperta multor reviste. Pe lângă aceasta, are un fan imens sub contul ei de Instagram. Ea a depășit peste 500.000 de adepți pe contul ei de Instagram parisdylan550. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Paris Dunn Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Paris Dunn? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Paris Dunn? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 CC.

Paris Dunn Age

Câți ani are Paris Dunn? S-a născut pe 21 februarie 1994 în California. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Paris-Dunn-age

Paris Dunn Wiki

Paris DunnWiki / Bio
Nume realParis Dunn
PoreclăParis
Faimos caModel
Vârstă26 de ani
Zi de nastere21 februarie 1994
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleDon McLean
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Paris Dunn Boyfriend

Cine este iubitul Paris Dunn? Ea are o relație cu Don McLean în noiembrie 2016. Mai mult, nu este cunoscută istoria ei anterioară de întâlniri.

Paris-Dunn-fapte

Paris Dunn Net Worth

Cât costă valoarea netă a Paris Dunn? Ea a postat o fotografie pe Instagram cu regizorul de film Quentin Tarantino în martie 2018. A fost prezentată pe site-urile Playboy și MAXIM și a apărut pe BBC Breakfast în 2018. În afară de abilitățile sale de modelare, Parisul este, de asemenea, cunoscut pentru comportamentul ei autentic și spiritul său subtil. . Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Familia Paris Dunn

Numele tatălui și al mamei lui Paris Dunn nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Paris Dunn

  1. Paris Dunn a devenit faimos după ce a apărut un episod al reality show-ului MTV Catfish în 2017.
  2. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Paris Roxanne (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date