Kaya Evdokia Klitschko (Fiica lui Wladimir Klitschko) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Kaya Evdokia Klitschko este un copil american celebru. Este cunoscută mai ales ca fiica vedetei de televiziune Hayden Panettiere și a boxerului profesionist Wladimir Klitschko. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, tatăl, mama, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kaya Evdokia Klitschko Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kaya Evdokia Klitschko? Ea se află la o înălțime de 3 ft înălțime. Cântărește în jur de 39 Kg sau 85 lbs. Are ochi căprui închis și are părul castaniu.

Kaya Evdokia Klitschko Age

Câți ani are Kaya Evdokia Klitschko? S-a născut în 2014. Are 6 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite.

Citește și: Natalie Biden (nepoata lui Joe Biden) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Kaya Evdokia Klitschko Wiki

Kaya Evdokia KlitschkoWiki / Bio
Nume realKaya Evdokia Klitschko
PoreclăKaya Evdokia
Faimos caFiica lui Hayden Panettiere și

Wladimir Klitschko

VârstăÎn vârstă de 06 ani
Zi de nastere2014
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 3 ft 3 in
Greutateaproximativ 39 Kg (85 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofuluiN / A
TatăWladimir Klitschko
MamăHayden Panettiere
Valoarea netăaproximativ 78 milioane dolari

(In total)

Kaya Evdokia Klitschko Tată

Numele tatălui Kaya Evdokia Klitschko este Wladimir Klitschko. Este un fost boxer profesionist ucrainean care a concurat din 1996 până în 2017. Klitschko este, de asemenea, un jucător de golf pasionat și a fost văzut jucând în Alfred Dunhill Links Championship din Scoția.

Citește și: Harper Spade (David Spade Daughter) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte

Kaya Evdokia Klitschko Mother

Kaya Evdokia Klitschko se numește mama Hayden Panettiere este o actriță, model și cântăreață americană. Este cunoscută mai ales pentru rolul ei principal în rolul Claire Bennet din seria de supereroi NBC Heroes. A câștigat cele două nominalizări la Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar - Serial, Miniserie sau Film de televiziune.

Kaya Evdokia Klitschko Net Worth

Care este valoarea netă a Kaya Evdokia Klitschko? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a tatălui ei este estimată la peste 60 de milioane de dolari (USD). Mai mult, valoarea mamei sale Hayden Panettiere este estimată la peste 18 milioane de dolari (USD).

Kaya Evdokia Klitschko Fapte

  1. Bunica lui Kaya Evdokia Klitschko se numește Nadezhda Ulyanovna.
  2. Tatăl ei, Wladimir, a susținut de două ori campionatul mondial la categoria grea, inclusiv titlurile revistelor WBA, IBF, WBO, IBO și Ring.
  3. El și-a reprezentat țara în Campionatul Mondial de Greutate de câteva ori.
  4. Originar din New York, Hayden a apărut pentru prima dată într-o reclamă la vârsta de unsprezece luni.
  5. Hayden, mama lui Kaya Evdokia Klitschko, a jucat rolul de Sarah Roberts în telenovela ABC One Life to Live din 1994 până în 1997.

Citește și: Eja Lange (Shania Twain Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found