Pauline Chalamet (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Pauline Chalamet este o actriță, regizor și scenarist american. Este binecunoscută pentru scurtmetrajele sale între Frică și râs și pentru emisiuni de televiziune precum Royal Pains. A jucat în The King of Staten Island din Judd Apatow, în 2020. Este cunoscută mai mult de mulți ca sora mai mare a actorului nominalizat la Oscar Timothee Chalamet. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Pauline Chalamet Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Pauline Chalamet? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Pauline Chalamet Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Pauline Chalamet? Ziua ei de naștere cade pe 25 ianuarie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele mamei ei este Nicole Flender și tatăl pe nume Marc Chalamet. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Yuli Lagodinsky (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit: 12 fapte despre ea

Pauline ChalametWiki / Bio
Nume realPauline Chalamet
PoreclăPauline
Faimos caActriţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere25 ianuarie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Iubit Pauline Chalamet

Cine este iubitul lui Pauline Chalamet? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Marisa Tomei (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie: 10 fapte despre ea

Pauline Chalamet Net Worth

Care este valoarea netă a lui Pauline Chalamet? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). În 1999, ea a debutat ca actor în copilărie într-un episod al telenovelei One Life to Live. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Pauline Chalamet Carieră

Pauline Chalamet este o vedetă de socializare. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Pauline Chalamet Fapte

  1. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  2. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  3. În 2019, ea a făcut primul său debut unic în regia scurtmetrajului The Group Chat.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  6. Albastrul este culoarea ei preferată.
  7. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  8. Toate seriile de imagini împărtășite de Pauline Chalamet se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Addison Riecke (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found