Ken Walker (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Ken Walker este un star american de social media și o stea YouTube. S-a ridicat la proeminență pentru vlogging-ul său. Își conduce canalele de colaborare pe YouTube împreună cu logodnica sa De’arra Taylor. Numele canalului cuplului este, De’arra & Ken 4 Life și Vlogs By DK4L. De asemenea, apar în propriile serii web numite De’Arra & Ken’s Prank Show. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, logodnicul, cariera, valoarea netă și multe alte fapte despre Ken.

Ken Walker Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ken Walker? El se află pe o înălțime de aproximativ 6 ft 1 în sau altfel 1,83 m sau 183 cm. Cântărește în jur de 64 Kg sau 141 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-38 țoli. El este și un ciudat de fitness. Dimensiunea bicepsului său este de 23 inci. Are ochi și păr negri.

Ken WalkerWiki / Bio
Nume realKen Walker
PoreclăKen
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere12 august 1994
Locul naşteriiGeorgia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime6 ft 1 in (1,83 m)
Greutate64 Kg (141 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaDe’arra Taylor (Logodnica)
SoțulN / A
FrateChris
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD

Ken Walker Bio, vârstă și familie

Câți ani are Ken Walker? Ziua lui de naștere este pe 12 august 1994. În prezent, are 27 de ani. S-a născut în Georgia din părinții săi. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mai mult, are un frate geamăn pe nume Chris. Este absolvent de liceu.

Prietena Ken Walker

Cine este actuala iubită a lui Ken Walker? În prezent este logodit cu inima lui de multă vreme De’arra Taylor. De asemenea, este vlogger YouTube. Duo-ul s-a întâlnit pentru prima dată în 2014 la un Chipotle. În plus, s-au logodit în 2019.

Ken Walker Carieră și valoare netă

Cronologia carierei Ken Walker: El și prietena lui De’arra și-au lansat canalul cu videoclipul în aprilie 2015. Au încărcat primul lor videoclip intitulat „Birthday Vlog”. El și De’arra au încărcat un videoclip cu WolfieRaps și Sylvia Gani numit „SCORPION RUM WINGS CHALLENGE !!” În afară de aceasta, Ken are milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Cât costă valoarea netă a lui Ken Walker? În 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari. De asemenea, își desfășoară propria linie de vânzare, unde își vinde propriile produse, cum ar fi, hanorace, tricouri și multe altele.

Fapte despre Ken Walker

  • Este un mare fan al fotbalului.
  • Canalul său de pe YouTube scria astfel: „Da, suntem noi, De’arra și Ken # DK4L cuplul tău preferat. Arătând cum ar trebui să fie în general o relație. Pe acest canal facem multe provocări diferite sugerate de fanii noștri, singuri cu farse, întrebări și răspunsuri, momente de poveste și multe altele. ”
  • S-a alăturat YouTube-ului pe 11 decembrie 2014.
  • Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  • Este foarte apropiat de fratele și iubita lui.

Citește și: David Vlas (Youtuber) Vârstă, Wiki, înălțime, greutate, măsurători, prietena, biografie, valoare netă, carieră, familie, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found