Talia Mar (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Talia Mar este o cântăreață și compozitoare engleză cu sediul în Statele Unite. Este bine cunoscută pentru personalitatea sa unică, elegantă și îndrăzneață, pe care o etalează în fața fanilor și adepților săi. Mai mult, ea și-a lansat debutul EP intitulat Tough Decisions în 2017. Este, de asemenea, o regină a rețelelor sociale. Înainte de aceasta, ea își încărca muzica pe YouTube, unde a depășit peste 700.000 de abonați. De asemenea, este foarte activă pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Talia Mar Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Talia Mar? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Îi place să-și vopsească părul cu diferite culori din când în când. Are o personalitate unică și simțul modei. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Talia Mar Age

Câți ani are Talia Mar? Ziua ei de naștere cade pe 6 noiembrie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea Angliei și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Numele ei real este Natalia. Are o soră pe nume Angele. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Dc The Don (Rapper) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Talia MarWiki / Bio
Nume realTalia Mar
PoreclăTalia
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere6 noiembrie 1996
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleMiniminter
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Talia Mar Iubit

Cine este iubitul lui Talia Mar? Ea are o relație cu YouTuber Miniminter. El este un jucător britanic de pe YouTube, cunoscut pentru comentariile și vlogurile sale cu jocul video FIFA. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Talia Mar Net Worth

Care este valoarea netă a lui Talia Mar? Cariera de cântăreț și social media este sursa ei principală de venit. Are peste 850.000 de adepți pe pagina sa de taliamar de pe Instagram. Ea a început să posteze pe canalul său de YouTube nataliahaddock în septembrie 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Christian DelGrosso (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Talia Mar Carieră

Talia Mar și-a lansat canalul YouTube, nataliahaddock, în septembrie 2016. Mai mult, ea împărtășește în principal lucruri precum frumusețea, moda și muzica sub canalul ei. La fel, are și un al doilea canal în care postează conținut pentru jocuri. Ea și-a lansat EP-ul de debut, intitulat „Tough Decisions”, în 2017. De atunci a renunțat la multe single-uri precum „The Voices Are Me”, „Selfish”, „Better” și cel mai recent single al său „Diamonds”.

Talia Mar Fapte

  1. Talia Mar le-a cerut adepților săi să participe la #SELFISHCHALLENGE.
  2. De asemenea, a găzduit un flux live pe canalul ei de YouTube în noaptea care a dus la difuzarea piesei live pe iTunes și serviciile de streaming online.
  3. Culoarea ei preferată este portocaliu.
  4. Ea a declarat că este dislexică.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  6. Este un iubitor de câini amplu.
  7. Are două evidențieri și o colecție de îngrijire a pielii cu Ofra.
  8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  9. Ea are, de asemenea, tatuat pe deget cu cifre romane.
  10. A lansat cinci single-uri și un EP numit Tough Decisions.

Citește și: Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date etnice


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found