Victoria Matosa Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Victoria Matosa este o vedetă braziliană de pe Instagram și influențatoare pe rețelele de socializare. Este o vedetă de Instagram și influențator de modă. Ea activează pe Instagram de mai puțin de un an. Într-un timp atât de scurt, ea a reușit să câștige un număr mare de persoane. Victoria a câștigat mai multă faimă postând actualizări regulate legate de viața ei pe Instagram. De asemenea, este cunoscută pentru postarea actualizărilor legate de stilul de viață și modă și, în principal, postează fotografii de lenjerie și costume de baie pe contul ei victoriamatosareal. Ea aparține generației milenare de influențatori ai rețelelor sociale. Deși se descrie pe sine ca o cântăreață și dansatoare, nu există prea multe dovezi ale acesteia pe social media ei. Ceea ce a îndrăgit-o pentru mulți, sunt numeroasele postări cu membrii familiei sale, printre care celebra ei soră. În plus, este mai populară în rândul grupului ei de vârstă, datorită stilului său de viață relatabil. Indiferent de averea sau averea pe care familia ei o poate avea, ea crește adăpostită, sub ochii vigilenți ai mamei sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Victoria, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Victoria Matosa Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Victoria Matosa? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 61 kg sau 131 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Victoria Matosa? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-26-44 inci. Poartă o cană de sutien de 36 CC.

Victoria Matosa Varsta

Câți ani are Victoria Matosa? Ziua ei de naștere cade pe 8 mai 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Brazilia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lauren Pisciotta (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Victoria Matosa Wiki

Victoria MatosaWiki / Bio
Nume realVictoria Matosa
PoreclăVictoria
Faimos caModel, Instagram Star,

Social Media Star

Vârstă23 de ani
Zi de nastere8 mai 1997
Locul naşteriiBrazilia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 61 kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-26-44 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Victoria Matosa

Cine este iubitul Victoria Matosa? Vedeta și superba vedetă de Instagram Victoria Matosa este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Kat Stacks (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Victoria Matosa Net Worth

Care este valoarea netă a Victoria Matosa? La o vârstă fragedă, Victoria Matosa și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Victoria Matosa Fapte

  1. Victoria Matosa are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Zaywoah (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found