Danny DeVito (Actor) Wikipedia, Biografie, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Danny DeVito este un cunoscut actor, comediant, regizor, producător și scenarist american. El a susținut calitatea de stelar pentru portretizarea distribuitorului de taxi Louie De Palma în seria de televiziune Taxi, care se desfășoară în perioada 1978-1983. De asemenea, serialul i-a adus un Glob de Aur și un Premiu Emmy. El îl interpretează pe Frank Reynolds în sitcom-ul FX și FXX It's Always Sunny in Philadelphia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Danny DeVito și multe altele despre el!

Danny DeVito Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Danny DeVito? El se află la o înălțime de 4 ft 8 in sau altfel 1,47 m sau 147 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Danny DeVito Net Worth

Care este valoarea netă a lui Danny DeVito? Valoarea sa netă este estimată la peste 80 de milioane de dolari. A fost la Hollywood de zeci de ani deja, dar cariera lui Danny DeVito nu pare să încetinească. A făcut actorie vocală pentru mai multe proiecte, oferind vocea fratelui pierdut de multă vreme al lui Homer Simpson, Herb pe The Simpsons, și pentru personajul principal din filmul Dr. Luss. Deși cea mai mare parte a generației tinere își amintește de el din filme precum „Matilda”, generația de dinainte își amintește cu mult mai multă plăcere timpul său pe „Taxi”. Mai mult, el deține și un bungalou lângă Rodeo Drive din Beverly Hills și un complex cu mai multe reședințe pe Broad Beach din Malibu.

Danny DeVitoWiki / Bio
Nume realDaniel Michael DeVito Jr.
PoreclăDanny DeVito
Faimos caActor
Vârstă76 de ani
Zi de nastere17 noiembrie 1944
Locul naşteriiNeptun, NJ
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,47 m (4 ft 8 in)
Greutateaproximativ 67 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
Copii1. Lucy Chet

2. Grace Fan

3. Jacob Daniel DeVito

Soția / soțiaRhea Pearlman
Valoarea netăaproximativ 80 milioane USD (USD)

Danny DeVito Soție și copii

Cine este soția lui Danny DeVito? S-a căsătorit cu actrița Cheers Rhea Pearlman în 1982. DeVito a cunoscut-o pe Rhea Perlman când a mers să vadă un prieten în spectacolul unic al piesei The Shrinking Bride, în 1971. Mai mult, aveau trei copii pe nume Lucy Chet, Grace Fan și Jacob Daniel DeVito.

Citește și: Grace Fan Devito (Fiica lui Danny DeVito) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Mai mult, s-au separat în octombrie 2012, după 30 de ani de căsătorie și peste 40 de ani împreună, apoi s-au împăcat în martie 2013. Ulterior, s-au separat pentru a doua oară în martie 2017, dar au rămas în condiții amiabile, iar Perlman a declarat că nu au intenție a cererii de divorț. Mai mult, în 2019, Perlman și DeVito au devenit prieteni mai apropiați după separare decât erau în ultimii ani de cuplu.

Danny DeVito Bio, Age & Family

Câți ani are Danny DeVito? Ziua lui de naștere cade pe 17 noiembrie 1944. Are 76 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Neptun, NJ. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele părinților săi sunt Daniel DeVito Sr., un mic proprietar de afacere și mama pe nume Julia DeVito. A crescut într-o familie de cinci persoane, împreună cu părinții și cele două surori mai mari. El este de origine italiană, iar familia sa este originară din San Fele, Basilicata, precum și din Calabria. A fost crescut în Asbury Park, New Jersey.

Citește și: Joe Keery (Actor) Bio, Iubită, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Danny DeVito Carieră

Danny DeVito și-a lansat cariera în filmul din 1975 One Flew Over the Cuckoo’s Nest. DeVito a dedicat mai mult efort unei cariere de film în creștere, apărând ca Vernon Dalhart în hit-ul Termeni de îndrăgire din 1983. A lucrat ca cosmetician după absolvirea facultății. A debutat în film ca Fred Mancusso în filmul italian Lady Liberty.

Danny DeVito Fapte

  1. Danny DeVito este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. El a jucat o versiune fictivă a sa în videoclipul piesei One Strip „Steal My Girl”.
  3. DeVito și Perlman locuiau într-o casă de 14.579 de metri pătrați din Beverly Hills, California.
  4. DeVito a coproprietat un restaurant numit DeVito South Beach din Miami Beach, Florida, care a închis în 2011.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Benjamin Wadsworth (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Prietena, Fiică, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found