Fabolous (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Fiu, Valoare netă: 12 fapte despre el

Care este numele real al lui Fabolous? Cine este el? Numele real fabulos este John David Jackson, care este un cântăreț și un rapper fenomenal din Brooklyn, New York City. În cariera sa, el oferă multe hit-uri precum „Can’t Let You Go”, „Into You”, „Throw It in the Bag”, „You Be Killin’ Em ”și multe altele. El este, de asemenea, cunoscut pentru apariția în mai multe single-uri R&B, inclusiv „Superwoman Pt. II ”de Lil 'Mo,„ Dip It Low ”de Christina Milian,„ Shawty Is a 10 ”de The-Dream,„ Addiction ”de Ryan Leslie,„ I Can’t Hear the Music ”de Brutha,„ She Got Her Own ”de Jamie Foxx,„ Say Aah ”de Trey Songz și multe altele. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, vârsta, prietena, soția, familia, valoarea netă a lui Fabolous și multe alte fapte interesante despre el.

Înălțime și greutate fabuloase

Cât de înaltă este Fabolous? El stă pe o înălțime de 1,8 m sau altfel 5 ft 9 în înălțime sau 180 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness.

FabulosWiki / Bio
Nume realJohn David Jackson
PoreclăFabolous Sport
Faimos caCântăreț, rapper, vedetă în rețelele sociale
Vârstă42 de ani
Zi de nastere18 noiembrie 1977
Locul naşteriiBrooklyn, New York
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaEmily Bustamante
Fiule(2) Jonas și Johan
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 12 milioane USD

12 Fapte despre Fabolous

 1. Cât costă Fabolous valoarea netă? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari (USD). Cântatul este sursa ei principală de venit.
 2. Cine este iubita lui Fabolous? Este în relație cu prietena sa, Emily Bustamante, au doi fii, născuți în 2008 și 2015.
 3. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
 4. De asemenea, s-a angajat în multe lucrări criminale, cum ar fi în 2003, a fost arestat pentru că deținea o armă fără licență în mașină.
 5. Mai târziu, garda sa de corp a arătat dovada deținerii pistolului.
 6. El a fost arestat pentru violență domestică după ce ar fi agresat-o pe iubita sa Emily Bustamante, în 2018.
 7. Încă din copilărie, era foarte pasionat de cariera de cântăreț, în ultimul an de liceu, Jackson a început să urmeze o carieră în muzica hip hop.
 8. Este de origine dominicană și afro-americană.
 9. A crescut în Breevort Houses din Bedford-Stuyvesant împreună cu frații și familia sa.
 10. Nu s-a gândit niciodată să devină rapper și a spus site-ului web: „Încercam doar să câștig niște bani, știi? M-am săturat să fiu rupt. Așa am putut câștiga niște bani. Tocmai s-a întâmplat pentru mine. ”
 11. El este activ pe platformele de socializare.
 12. Începând din august 2020, are 7 milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Citește și: Agnes Wilczynski (Tanker) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Fapte