Brie Larson (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Brie Larson este o actriță și regizor american. Ea a fost una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2019. Ea a făcut premii pentru rolul principal în dramele Short Term 12 și Room. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre Brie Larson.

Măsurători ale corpului Brie Larson

Brie Larson este o frumoasă și superbă actriță care își menține silueta curbată și voluptoasă la maximum. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 34-25-37 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Brie Larson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Brie Larson? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Este și o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Citește și: Camila Mendes (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Brie LarsonWiki / Bio
Nume realBrianne Sidonie Desaulniers
PoreclăBrie Larson
Faimos caActriţă
Vârstă31 de ani
Zi de nastere1 octombrie 1989
Locul naşteriiSacramento, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-25-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 32 milioane USD (USD)

Familia Brie Larson

Câți ani are Brie Larson? Ziua ei de naștere cade la 1 octombrie 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Sacramento, CA. Părinții ei erau chiropratici homeopati care conduceau împreună o practică. Tatăl ei este canadian francez, iar în copilărie, Larson vorbea franceza ca primă limbă. Conform educației Brie, ea era în mare parte școlară la domiciliu.

Brie Larson Boyfriend

Cine este iubitul lui Brie Larson? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Lea Michele (Actriță) Wiki, Bio, Copil, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Brie Larson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Brie Larson? Larson menține o prezență activă pe social media și o folosește ca o platformă pentru a împărtăși opiniile și postările pe care le scrie ea însăși. În 2020, și-a început propriul canal YouTube. Ea a fost prezentată de Forbes în lista de 30 de ani sub 30 din 2016 și a fost inclusă de revista People în lista lor anuală de frumusețe în 2016 și 2019. Valoarea sa netă este estimată la peste 32 de milioane de dolari (USD).

Brie Larson Carieră

La vârsta de șase ani, Brie Larson a devenit cel mai tânăr student admis la un program de formare la American Conservatory Theatre. Și-a început cariera de actorie în 1998. A apărut ca obișnuită în serialul Raising Dad din 2001. Mai mult decât atât, în 2013, descoperirea ei a venit cu un rol principal în aclamata dramă independentă Short Term 12. Ea a co-scris și co-regizat două scurtmetraje și și-a făcut debutul în regia lungmetrajului cu comedia-dramă independentă Unicorn Store, în 2017.

Brie Larson Fapte

 1. Larson este vocal despre problemele sociale și politice.
 2. Ea își folosește vedeta pentru a vorbi despre probleme politice și sociale, spunând: „Aș pune totul pe linie și aș fi activist pentru tot restul vieții mele, pentru că nu mi se pare corect să fiu liniștit”.
 3. Actrița și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce a oferit niște înfățișări fierbinți pentru cameră.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 8. Ea este singură în aceste momente.
 9. Este activă pe platformele de socializare.
 10. Este un iubitor de animale de companie avid.
 11. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 12. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 13. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 14. Larson este reticentă să vorbească despre viața ei personală și refuză să răspundă la întrebări în interviuri care o fac să se simtă inconfortabilă.
 15. Larson este un activist pentru egalitatea de gen și un avocat pentru supraviețuitorii agresiunilor sexuale.

Citește și: Candace Cameron Bure (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Copii, Valoare netă, Date