Manuela Escobar (Fiica lui Pablo Escobar) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte

Manuela Escobar este fiica faimosului stăpân al drogurilor Pablo Escobar. Mai mult, fiica lui Pablo Escobar, Manuela Escobar, a ales să trăiască o viață departe de lumina reflectoarelor, se zvonește că și-a schimbat numele pentru a se proteja. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, familia, valoarea netă a Manuela Escobar și multe altele despre ea.

Manuela Escobar Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Manuela Escobar? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Manuela Escobar Age

Câți ani are Manuela Escobar? Ziua ei de naștere cade la 1 mai 1984. În prezent, are 36 de ani. Ea deține naționalitatea columbiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Columbia.

Manuela EscobarWiki / Bio
Nume realManuela Escobar
PoreclăManuela
Faimos caFiica domnului drogurilor Pablo Escobar
Vârstă36 de ani
Zi de nastere1 mai 1984
Locul naşteriiColumbia
Semnul nașteriiTaurul
NaţionalitateColumbian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
MamăMaría Victoria Henao
TatăPablo Escobar
FrateJuan Pablo
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 450 milioane USD (USD)

Iubitul Manuela Escobar

Cine este iubitul lui Manuela Escobar? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Manuela Escobar Net Worth

Care este valoarea netă a Manuela Escobar? Valoarea ei netă exactă nu este cunoscută. Mai mult, venitul tatălui ei a fost de aproximativ 450 milioane USD (USD). Pablo Escobar era un periculos și notoriu stăpân al drogurilor!

Familia Manuela Escobar

Mama ei se numea María Victoria Henao și tatăl pe nume Pablo Escobar. Are și frați. Are un frate pe nume Juan Pablo. Mai mult, după moartea tatălui ei, Manuela și familia sa au fost nevoiți să își schimbe numele pentru a putea fugi din Columbia. Și în timp ce unii oameni încă îl numesc pe fratele ei ca Juan Pablo Escobar sau Sebastian Escobar, noul său nume legal este Sebastián Marroquin.

Manuela Escobar Fapte

  1. După ce a fugit din Columbia împreună cu mama și fratele ei, ea a ales să ducă o viață liniștită și liniștită, departe de lumina reflectoarelor.
  2. S-a raportat că în prezent locuiește cu fratele ei și soția sa și că are o carieră în relațiile publice.
  3. Din păcate, viața fiicei unui stăpân al drogurilor și-a pus amprenta asupra ei.
  4. Ea și-a menținut un profil scăzut de când a fugit din Columbia, fratele ei a menționat că a dezvoltat depresie severă și a încercat să-și ia viața în trecut.
  5. Deși, familia ei nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Maria Victoria Henao (soția lui Pablo Escobar) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found