Jaeden Martell (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Jaeden Martell? Este un actor american. El a jucat rolul lui Bill Denbrough în adaptările cinematografice din 2017 și 2019 ale romanului Stephen King It. De asemenea, a apărut în filmul de mister Knives Out (2019) și a jucat în miniseria Defending Jacob (2020). Unele dintre rolurile sale bine cunoscute includ Sfântul Vincent, Midnight Special, Confirmarea, Aloha și Knives Out. De asemenea, a jucat în sezonul trei din Masters of Sex. Reglați biografia și explorați mai multe despre Jaeden Martell’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Jaeden Martell Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lil Tecca? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 52 kg sau 114 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Jaeden Martell Age

Câți ani are Jaeden Martell? Ziua lui de naștere cade pe 4 ianuarie 2003. În prezent, are 17 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Philadelphia, PA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este fiul lui Wes Lieberher, un bucătar executiv din Los Angeles și al Angelei Teresa Martell. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Jaeden MartellWiki / Bio
Nume realJaeden Martell
PoreclăJaeden
Faimos caActor
Vârstă17 ani
Zi de nastere4 ianuarie 2003
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 52 Kg (114 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaLilia Buckingham
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 4 milioane USD (USD)

Jaeden Martell Prietena

Cine este iubita lui Jaeden Martell? A fost în relație cu dansatoarea Lilia Buckingham. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Jaeden Martell Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jaeden Martell? A lucrat alături de Bill Murray în St. Vincent și Aloha. A jucat în reclame pentru a intra în actorie. este primul rol important în lungmetraj a fost în St. Vincent din 2014, unde a jucat alături de Bill Murray. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jaeden Martell

  1. Primul rol de actorie al lui Martell a fost într-o reclamă pentru Hot Wheels.
  2. El a văzut în alte câteva reclame după aceea, inclusiv Google, Moneysupermarket.com, Liberty Mutual, Hyundai, Verizon Fios și General Electric.
  3. În 2019, a trecut la numele de fată al mamei sale, Martell.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Cody Simpson (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă: 15 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found