Celia Lora (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Celia Lora, o tânără din SUA, se descurcă bine atât în ​​lumea dansului, cât și în cea a social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul său muzical de excepție, Celia Lora impresionează lumea cu fotografiile sale de modelare pe platformele sale de socializare. Ea a strâns peste 8 milioane de adepți pe contul ei de Instagram celi_lora. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Celia Lora Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Celia Lora? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Celiei Lorei? A avut un tatuaj al autografului lui Ricky Martin pe șoldul stâng de câțiva ani. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Celia Lora Age

Câți ani are Celia Lora? Ziua ei de naștere cade pe 25 decembrie 1983. Are 36 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jenah Yamamoto (Model) Bio, Iubit, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Celia Lora Wiki

Celia LoraWiki / Bio
Nume realCelia Lora
PoreclăCelia
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă36 de ani
Zi de nastere25 decembrie 1983
Locul naşteriiMexic
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Celia Lora Iubit

Cine este iubitul Celiei Lorei? Modelul fierbinte și superb Celia Lora este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Rain Dove (Model) Bio, Wiki, Relație, Sex, Sexualitate, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Celia Lora Net Worth

Care este valoarea netă a Celiei Lora? La o vârstă fragedă, Celia Lora și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Celia Lora Fapte

  1. Celia Lora are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Are milioane de adepți pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Jessica Ditzel (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Fost soț, Fiică, Carieră, Valoare netă, Fapte