Ben Azelart (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Ben Azelart este un Youtuber american și star de socializare. De asemenea, este un skateboarder fenomenal. El își încarcă în principal aventurile și abilitățile nebunești cu fanii pe canalul său de pe YouTube. Mai mult, în 2018, a început să joace în serialul de realitate Bucket List. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Ben Azelart și multe altele despre el!

Ben Azelart Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ben Azelart? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Ben Azelart Age

Câți ani are Ben Azelart? Ziua lui de naștere cade pe 10 ianuarie 2002. În prezent, are 18 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Texas. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Ben AzelartWiki / Bio
Nume realBen Azelart
PoreclăBen
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere10 ianuarie 2002
Locul naşteriiTexas, Statele Unite
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaLexi Rivera
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 dolari

Ben Azelart Prietena

Cine este iubita lui Ben Azelart? În prezent se întâlnește cu Lexi Rivera. Ea este, de asemenea, o vedetă de socializare. Se spune că cuplurile se întâlnesc din 2018. În plus, Ben Azelart și-a păstrat viața personală foarte intimă și departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Brent Rivera (Youtuber) Valoare netă, soț, prietenă, vârstă, biografie, wiki, înălțime, greutate, carieră, fapte

Ben Azelart Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ben Azelart? Valoarea sa netă este estimată la peste 700.000 de dolari (USD). De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la sponsorii și agenții de publicitate.

Ben Azelart Fapte

  1. Ben Azelart este activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  2. Biografia sa de pe canalul său YouTube citește: „Hei băieți! Sunt un tânăr de 18 ani căruia îi place să creeze videoclipuri pentru internet. Postez în fiecare duminică, așa că asigurați-vă că reveniți atunci! Te iubesc!!"
  3. Maro este una dintre culorile sale preferate.
  4. S-a alăturat YouTube pe 5 iunie 2014.
  5. ID-ul său de utilizator Snapchat „TheBenAzelart”.

Citește și: Christian DelGrosso (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found