Katya Elise Henry (Tyler Herro Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Katya Elise Henry este un model american de fitness și o vedetă de socializare ale cărei curbe sfâșietoare și o privire alunată au câștigat inimile a milioane de persoane din întreaga lume. A lucrat cu câteva dintre cele mai importante mărci din industria modei și sportului. Katya este un model glamour care are peste 7 milioane de adepți pe contul ei de Instagram, permițând popularului model cum Instagramer să semneze numeroase contracte și tranzacții. Pe lângă toate acestea, este recunoscută și ca iubita jucătorului de baschet, Tyler Herro. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Katya Elise Henry.

Katya Elise Henry Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Katya Elise Henry? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru.

Katya Elise Henry Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Katya Elise Henry? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 34 D.

Katya Elise Henry Age

Câți ani are Katya Elise Henry? Ziua ei de naștere cade pe 14 iunie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Minneapolis, MN. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Tanaya. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Katya-Elise-Henry-înălțime

Katya Elise Henry Wiki

Katya Elise HenryWiki / Bio
Nume realKatya Elise Henry
PoreclăKatya
Faimos caInstagram Star, Model, Prietena lui Tyler Herro
Vârstă26 de ani
Zi de nastere14 iunie 1994
Locul naşteriiMinneapolis, MN
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 D
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleTyler Herro
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Katya Elise Henry Boyfriend

Cine este iubitul lui Katya Elise Henry? Este legată romantic de baschetbalistul, Tyler Herro. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Kyle Kuzma de la sfârșitul anului 2018 până la mijlocul anului 2019.

Katya-Elise-Henry-iubit

Citește și: Sophie Mudd (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Katya Elise Henry Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Katya Elise Henry? Ea a început pregătirea personală după ce și-a dat seama că postările ei îi motivează pe oameni să meargă la sală. Ea a fondat site-ul Workouts de Katya și a comandat peste 7 milioane de adepți și a crescut pentru conținutul ei. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Katya Elise Henry Carieră

Katya Elise Henry are peste 183.000 de adepți pe „Twitter” și o pagină „Facebook” cu peste jumătate de milion de susținători. Fanii ei se pot conecta și cu ea pe ‘Tumblr’. La doar un an de un deceniu în lumea glamourului, Katya își are principiile la locul său și refuză să semneze orice contract care cere nuditate. Ea a fost de câteva ori sub cuțit pentru o rinoplastie și ameliorarea sânilor și a făcut fotografii pentru a-și amplifica spatele.

Katya Elise Henry Fapte

  1. Katya Elise Henry a terminat liceul și a semnat imediat trei contracte pentru ședințe foto.
  2. Avea doar șaptesprezece ani când și-a început cariera și până la douăzeci de ani a devenit un model consacrat.
  3. La scurt timp după aceea, a început să posteze imagini pe ‘Instagram’ și, spre bucuria ei, contul ei a devenit celebru peste noapte, a câștigat peste un milion de adepți, iar numărul a crescut odată cu trecerea anilor.
  4. În timp ce traversa 100.000 de fani, a început să fie plătită pentru fiecare postare.
  5. Cu timpul a început să câștige o sumă considerabilă de venituri de pe site.
  6. Sponsorii au venit și a început să folosească site-ul ca o platformă pentru a educa masele despre tendințele actuale ale modei și pentru a promova brandurile Bikini.

Citește și: Celina Smith (Instagrammer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found