Dilraba Dilmurat (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Dilraba Dilmurat este o actriță, cântăreață și fotomodel din China. A câștigat faima în 2017 când Dilraba s-a clasat pe locul 37 în lista Forbes China Celebrity 100, pe locul 16 în 2019 și pe locul 11 ​​în 2020. În afară de aceasta, este, de asemenea, foarte activă pe platformele de socializare precum Instagram, Twitter și Facebook. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biologia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dilraba Dilmurat.

Dilraba Dilmurat Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Dilraba Dilmurat? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Dilraba Dilmurat? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Dilraba Dilmurat Age

Câți ani are Dilraba Dilmurat? S-a născut la 3 iunie 1992 în China. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea chineză și aparține etniei uigur.

Dilraba Dilmurat Wiki

Dilraba DilmuratWiki / Bio
Nume realDilraba Dilmurat
PoreclăDilraba
Faimos caActriţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere3 iunie 1992
Locul naşteriiÜrümqi, Xinjiang, China
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatechinez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 milioane USD (USD)
Dilraba-Dilmurat-age

Citește și: Peyton List (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Dilraba Dilmurat Boyfriend

Cine este iubitul lui Dilraba Dilmurat? Nu s-a căsătorit încă și nu are soț până acum. Dilraba este foarte secretă cu privire la viața ei personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la iubitul ei. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Dilraba Dilmurat Net Worth

Cât costă valoarea netă a Dilraba Dilmurat? Ea a debutat ca actor în 2006 în rolul lui Man Lin Na în Seven Swordsman. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 de milioane de dolari (USD).

Familia Dilraba Dilmurat

Dilraba Dilmurat’s s-a născut în Ürümqi, Xinjiang, China. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În perioada educației, a urmat liceul local.

Dilraba Dilmurat Fapte

  1. Dilraba este unul dintre cei mai solicitați ambasadori de marcă din China datorită numeroaselor oferte de aprobare, de la produse alimentare și băuturi, mărfuri de bază, produse de înfrumusețare și de vânzare cu amănuntul, până la aplicații mobile și produse tehnologice.
  2. De asemenea, ea susține mai multe mărci internaționale precum L’oreal Paris și Mikimoto.
  3. Whisper-ul lui P&G a înregistrat o creștere a vânzărilor după ce a angajat-o pe Dilraba ca purtător de cuvânt al acestora.
  4. Dilraba și-a încheiat contractul cu Dolce & Gabbana după un incident rasist în China.
  5. Este foarte activă pe platformele de socializare.

Citește și: Gillian Anderson (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found